EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Orbán Viktor: Rend és haladás – videó

Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán egy videó jelent meg a brazíliai munkalátogatásáról.

Rend és haladás – üzeni Orbán Viktor magyar és portugál nyelven Brazíliavárosból. A Lokál már beszámolt róla, hogy Magyarország miniszterelnöke a dél-amerikai kontinens legfontosabb államában töltötte az újévet, és részt vett a jobboldali Jair Messias Bolsonaro elnök beiktatási ceremóniáján Mike Pence amerikai külügyminiszter és Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő társaságában. A nagyszabású ünnepségről és a munkalátogatásról Orbán Viktor videót is közölt.


Rend és haladás // Ordem e Progresso

Rend és haladás // Ordem e Progresso

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 2. Januar 2019

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.