EUR: 323,73 Ft
CHF: 292,08 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Örökbe akar fogadni Aniston

Jennifer Aniston úgy érzi, közel az ötvenhez szeretne már családot alapítani, és legfőbb vágya, hogy édesanyává váljon.

A színésznő korábbi párjaitól is akart gyereket, de sajnos egyszer sem sikerült, ezért most az örökbefogadás mellett döntött.

Jennifer évekkel ezelőtt szerette volna elindítani az adoptálást, volt férje, Justin Theroux azonban ellenezte. A pár azóta elvált, így Aniston végre szülővé válhat. Két árvaházat is támogat Mexikóban, így valószínű, hogy onnan választja ki leendő gyermekét.

Profimedia, Splash – aktivní

 

Minden, ami extra!

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.