EUR: 323,70 Ft
CHF: 292,26 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Ötmilliós bulival ünnepelt Chicago West

Kim Kardashian legkisebb gyermeke, Chicago a napokban ünnepelte első születésnapját, a celebmami pedig egy több millió forintos luxusbulival kedveskedett neki.

A kislány egy Alice Csodaországban tematikájú partit kapott ajándékba, amely sajtóinformációk szerint közel ötmillió forintba került. Ez azért sem lenne meglepő, mert Chi két idősebb testvére, a hároméves Saint és az ötéves North születésnapja körül is óriási volt a felhajtás.


Minden, ami extra!

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.