EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Külföld

Pablo Escobar sírjáról szívta a kokaint – Videó!

A brit Steven Semmens különös módját választotta az „ünneplésnek”, miután kiderült, kolumbiai párja  gyereket vár. A 35 éves férfi úgy gondolta jó ötlet, ha videóra veszi, ahogy felszív egy csík kokaint a hírhedt drogbáró, Pablo Escobar sírjáról.

A felvétel a történtek óta futótűzként terjed az interneten, ami nem csoda. Mindezt a kolumbiai hatóságok, sőt a helyi bűnözők sem nézték jó szemmel. Semmens annak ellenére, hogy megbánta a tettét, és szeretne bocsánatot kérni, kitiltották az országból, továbbá több halálos fenyegetést is kapott. Azóta bujkálnia kell, ráadásul családját sem láthatja.

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  A pop királya tíz éve, 2009. június 25-én halt meg. Ellentmondásos örökséget hagyott maga után, s miközben 750 millió albumot adott el, pályafutása végén a sajtó már inkább csak különcségeiről, szexuális botrányairól írt, ő pedig a nagy visszatérésről álmodott.

 • A nap képe: Forró a talaj

  A nap képe: Forró a talaj

  A népszokás szerint Szent Iván éjjelén a nyárközépi tűzgyújtás a megtisztulást, a gonosz elűzését és az újjászületést jelképezi.

 • Hatalmasat bakizott a híradós

  Hatalmasat bakizott a híradós

  Az Extra News televízió fiatal híradóshölgye éppen Mohamed Murszi, volt egyiptomi elnök haláláról számolt be, amikor annyira elbambult, hogy a súgógép által adott információk végéről még azt is beolvasta, hogy „Samsung készülékről küldve”.