EUR: 325,87 Ft
CHF: 296,51 Ft
2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Extra

Palik László: Nem akartam a fiaim életéből kimaradni

Palik László nem akart a két fia életéből kimaradni – ez volt a legfőbb oka annak, hogy nyolc évvel ezelőtt visszavonult. Az Exatlon Hungary műsorvezetője a Lokál Extrának őszintén vallott az elmúlt éveiről, és arról, mi játszódott le benne, mikor 2016-ban felesége, Marsi Anikó a TV2-től kapott felkérést.

Palik László nyolc évvel a visszavonulása után hétköznap esténként a TV2 Exatlon Hungary házigazdájaként tért vissza a képernyőre. – Az évek alatt rengetegen próbáltak visszahívni, de én mindig nemet mondtam. Ez az Exatlonnal sem volt másképp. A TV2 vezetői azonban nem adták fel, és bevallom, ez nagyon jól esett. A harminchárom év alatt senki nem akart még ennyire – kezdte Palik László a Lokál Extrának, aki elárulta visszavonulásának legfőbb oka két kisfia, a most tizenkét és fél éves Vilmos és a kilenc és fél éves Vince volt.


Marsi Anikó és Palik László
Fotó: Mészáros Diána

– Nagyon összetett az, hogy miért döntöttem úgy, hogy visszavonulok. A legfőbb oka a családom volt. Nem akartam a fiaim életéből kimaradni, és szerettem volna akkor abbahagyni a bulit, amikor még jó. Úgy gondoltam, amit akartam, azt elértem akkorra, és itt az ideje távozni. Most is úgy érzem, hogy ez életem egyik legjobb döntése volt, amit egy percig sem bántam meg. Semmire nem cserélném el az elmúlt éveket, mert így ténylegesen részese lehettem Vilmos és Vince életének, és egy igazán szoros apa-fiúk kapcsolat alakulhatott ki közöttünk – a kisebbik a mai napig egy ágyban alszik velem. – Nem volt semmilyen hiányérzetem, hiszen a szakmai sikerek után egy harmonikus családi életet élhettem a fantasztikus feleségemmel és a két csodálatos gyermekemmel. Ennél többre nem is vágytam – vallott őszintén Palik.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője 2011-ben feleségével, Marsi Anikóval és gyermekeivel külföldre költözött, hogy új életet kezdjenek. Anikó 2016-ban a TV2 Tények híradósaként tért vissza, és idővel családja is követte őt Magyarországra. A gyerekek azonban nem érezték jól magukat, így Laci visszaköltözött Mallorcára két fiával. – Mikor jött a lehetőség a feleségemnek 2016-ban, én azonnal rávágtam, hogy menjen. A feleségem tizenhárom évig egy szó nélkül jött velem mindenhova, csinálta azt, amit én szeretnék, és minden idejét a családunknak szentelte. Úgy éreztem, most eljött az ő ideje, nekem pedig támogatnom kell. Így egészen mostanáig főállású édesapaként teltek a mindennapjaim az elmúlt két és fél évben a gyerekekkel, akikre édesanyjuk mellett a család és a barátok fognak vigyázni, amíg én Dominikán forgatok.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek