EUR: 323,44 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Palvin Barbi luxuslakásba költözött a párjával

Palvin Barbival madarat lehet fogatni, úgy tűnik, több év szingliség után tényleg rátalált az igazira.

A 26 éves egykori színész, vállalkozó Dylan Sprouse és a 25 éves magyar szupermodell összeköltözött New Yorkban, amiről Barbi fotót is posztolt. „Két kukac hivatalosan is a Nagy Almában” – írta a lány. Dylan Sprouse saját oldalán azzal tréfálkozott, hogy „csak négy idegösszeomlásuk volt” – úgy tűnik, hiába a hírnév és a luxus, a költözéssel járó stressz senkit sem kímél. Ez a panoráma azonban biztosan kárpótolja a fiatal párt.

Fotó: instagram

Fotó: instagram

Palvin Barbi fotó: Profimedia, Splash – aktivní

Credit line: Profimedia, Splash – aktivní

Credit line: Profimedia, StarMax

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.