EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Pánik a repülőn! Kényszerleszállás Ferihegyen

Egy rosszul lett utas miatt kellett Budapesten megszakítania az útját a Turkish Airlines járatának.

Az Airportal.hu információi szerint a Turkish Airlines Isztambul (SAW) – Párizs (CDG) járaton egy utast szívinfarktus gyanúval kezelnek.

A TK 1819-es számú járatot teljesítő, TC-JPJ lajstromjelű Airbus A320-232 típusú repülőgép személyzete Budapest téréségében döntött az út megszakítása mellett egy utas rosszulléte miatt – írja a lap.

A portál úgy tudja, a gép biztonságosan landolt, majd az AMS Repülőtéri Egészségügyi Szolgalat megkezdte az utas ellátását. A repülőtérre mentőhelikoptert riasztottak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szakértő: Új fegyverkezési hullám kezdődik

  Szakértő: Új fegyverkezési hullám kezdődik

  Új fegyverkezési hullám kezdődik, a hadászati támadóeszközök fejlesztése mellett a légvédelmi rendszereket is modernizálni kell – mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

  Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

  A helyi mederviszonyokat is bemutató, hatvan új tájékoztató táblát helyeztek el öt balatoni település strandjainak bejáróinál a vízi balesetek megelőzéséért, a szakmai összefogással született Mentőöv program keretében – erről sajtótájékoztatón számoltak be a prevenciós program megalkotói szombaton Balatonlellén.

 • Súlyos vízválság fenyegeti a Földet

  Súlyos vízválság fenyegeti a Földet

  Súlyos vízválság fenyegeti a Földet, népességének negyede már most sem jut elegendő vagy megfelelő minőségű ivóvízhez – hívta fel a figyelmet Juhász Árpád geológus szombaton az M1 aktuális csatornán.