EUR: 326,86 Ft
CHF: 300,84 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Extra

Pásztor Anna zaklatója az érzelmeiről: Nem volt viszonzatlan

Pásztor Annának farkasszemet kell néznie zaklatójával, P. Józseffel a bíróságon. A férfi ugyanis beidéztette őt saját tanújának, és arról is beszélt, hogy nem volt viszonzatlan a közeledése. Elképesztő jelenetek zajlottak a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az énekesnő zaklatási ügyében!

Vezetőszáron hozták az előkészítő ülésre Pásztor Anna énekesnő zaklatóját, a 40 éves P. Józsefet pénteken, kezében kenyeret és májkrémet szorongatott. 2019-től kötelező előkészítő ülést tartani minden büntetőügyben, és ha a vádlott beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor a bíróság az eljárás ezen szakaszában is meghozhatja az ítéletet. P. József beismerte, hogy zaklatta az énekesnőt, a bíróságnak azonban aggálya merült fel a férfi elmeállapota miatt, ezért mégiscsak lesz tárgyalás egy hónap múlva. A vádlottnak pedig most kellett elárulnia, hogy kiket akar tanúnak. Legnagyobb meglepetésre Pásztor Annát és menedzserét, Dénes Adélt mondta, illetve egy jó barátját. A bírónő kérdésére, miért pont a barátját idézte tanúnak, és miben segítene a vallomása, József végül kibökte:
„Hogy nem viszonzatlan volt ez az egész” – egy pillanatra megfagyott a levegő, a bírónő pedig megkérdezte, hogy ha így gondolja, akkor miért vallott be mindent?!


P. József/Fotó: Mészáros Diána

„Hagyd magad, hamarabb szabadulsz” – mondta erre József, utalva arra, hogy egyszerűbbnek látta a beismerést. Az is kiderült, hogy bár Magyarországon büntetlen előéletű, Szlovákiában már kapott felfüggesztett büntetést 18 éves kora előtt lopás miatt.

Dr. Penke Andrást – a Pásztor Annát képviselő Dr. Szilágyi Roland Ügyvédi Iroda ügyvédjét – arról kérdeztük, mennyire gyakori eset, hogy a vádlott azt idézteti be tanúnak, akit zaklatott.


P. József /Fotó: Mészáros Diána

„Előfordul, de nem feltétlenül jellemző. Azért egy kóros elmeállapotú személlyel állunk szemben. Én nem lepődtem meg, és nem is gondolom különös dolognak. A határozott álláspontom az, hogy a bűnössége a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján egyértelmű, úgy érzem, hogy ezt nem fogja befolyásolni az, hogy Pásztor Annát beidézték” – tette hozzá az ügyvéd, aki elárulta, hogy Anna képviselőiként nekik az lenne a megnyugtató, ha P. József letöltendő szabadságvesztést kapna, hisz fennáll a bűnismétlés veszélye.

/Fotó: Mészáros Diána

Mint ismert: P. József közel egy éven át bombázta zaklató üzenetekkel az Anna and the Barbies énekesnőjét, majd egy cipőjébe rejtett késsel elment a koncertjére. Félő volt, hogy a rajongó a zenész életére tör, de szerencsére sikerült elkapni. Később azt mondta, hogy a foga miatt volt nála a kés, hogy apró darabokra tudja vágni az ételt. Azóta egyébként előzetes letartóztatásban van. Annának pedig a történtek után testőrökkel kell járnia.

– Bennem ég a szikrája a reménynek, hogy tényleg a foga miatt volt nála a kés, és tényleg csak szerelembe esett valamiért. De biztos vagyok benne, hogy ha nem a sztárt látná bennem, hanem a mackónadrágos, kócos hajú, 46 éves anyukát, aki egyébként vagyok, akkor lehet, hogy elfelejtené az egészet, és keresne egy másik múzsát. Ha azt mondja, hogy szeret, akkor legalább az legyen úgy, azaz a szeretet ne abból álljon, hogy a frászt hozza rám és félelmet okoz, hanem örökre békén hagy – mondta korábban a Lokálnak Anna, ezúttal azonban lapzártánkig nem reagált a megkeresésünkre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek