EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Pély Barna barátságban vált el Dorinától

Pély Barna májusban jelentette be: tizennégy év után szakítottak Dorinával. Az énekes a válás okairól a Story magazinnak mesélt.

„Csodálatos kapcsolat volt, de az utolsó években kezdtünk eltávolodni egymástól. (…) Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk már meggyőzni egymást” – mondta az énekes, aki a szakítás ellenére jó viszonyt ápol exnejével. „Barátságban váltunk el. Emellett, ha éppen úgy alakul, akkor jót dumálunk. Művészek vagyunk, jó a kommunikáció. Hasonlítunk” – tette hozzá Pély.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.