2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Pintér Tibor fülig szerelmes

Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Ilyés Jeniferbe szeretett bele a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

„A tavalyi év egyik utolsó Jimmy-előadásán éreztük először, hogy valami történik velünk. (…) Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem” – mondta Tenya a Blikknek, aki már egy közös utazást is szervez kedvesével.


Ilyés Jenifer a Sztárban sztáron is szorított a színésznek

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.