EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Pintér Tibor: Révbe érhet a magánéletem

Számtalan változást vár 2019-től Pintér Tibor, a szakmai kihívások mellett ugyanis a magánéletét is szeretné rendbe tenni. Sajtóinformációk szerint ez már sikerült is neki, a napokban ugyanis egy korábbi zenei tehetségkutatóban feltűnt énekesnővel, Ilyés Jeniferrel látták vadul csókolózni. A 44 éves színész a Lokálnak egyelőre csak sejtelmesen nyilatkozott újabb fiatal szerelméről, de nagyon úgy tűnik, hogy Tenyát ismét eltalálta Ámor nyila.

 

(Fotó: Cser Dániel)

Pintér Tibor és Rubos Frida tavaly őszi szakítása nagy port kavart a médiában. A legbátrabb páros első szériájának győztesei hosszú heteken át kígyót-békát kiabáltak egymásra, mostanra azonban már mindketten lecsillapodtak, sőt a színésznek talán sikerült is továbblépnie. A Ripost információi szerint Tenyának ugyanis máris új barátnője van, aki nem más, mint egy korábbi zenei tehetségkutatóban és több neves szépségversenyen is feltűnt Ilyés Jenifer. A 24 éves szépség a Jimmy-musicalből is ismerős lehet, a színész darabjában ugyanis ő játszotta a főszerepet, így könnyen lehet, hogy a színpadon melegedtek össze. A lány Pintér Tibort egyébként a Sztárban sztárra is többször elkísérte, ahol a vak is láthatta, hogy több van köztük, mint barátság. Mindezek ellenére a Nemzeti Lovas Színház igazgatója egyelőre féltve őrzi magánéletét, lapunknak is csak sejtelmesen nyilatkozott az új szerelemről.


– Az új év kezdetével több tekintetben is megérintett a változás szele. Legfőbb célom, hogy a mennyiséget minőségre cseréljem, és ez vonatkozik a színházi produkcióimra, a nyilatkozataimra és az emberi kapcsolataimra is. Új lakásba költöztem, és bár szerettem a lovak közt vadromantikában élni, nem igazán tudtam magamra koncentrálni. Pedig kellett volna, hiszen a magánéletem nagyon romokban hevert az elmúlt időszakban, de úgy érzem, hogy Fridával a múltat teljesen lezártam, neki önállósodásra van szüksége, és én ehhez nem szeretnék többé asszisztálni. Jó lenne egy megbízható társ, és most nagy eséllyel révbe érhet a magánéletem – nyilatkozta lapunknak Pintér Tibor.

Frida közösségi oldalán fakadt ki


(Fotó: Cser Dániel)

A színész 21 éves exe, Frida a napokban keserédes őszinteséggel vallott érzéseiről az Instagramon. „Sajnos sokáig nem láttam tisztán a dolgokat, emiatt teljesen elhanyagoltam önmagamat és a jövőmet, hittem a meséknek. Végig magamban kerestem a hibát, hogy hogyan változzak meg, és mentsem meg ezt a zátonyra futott kapcsolatot. Minden rosszban van valami jó, szokták ezt vallani emberek, próbálom ily szemszögből tekinteni az egészet” – írta Frida.

 

Kapcsolódó Cikkek