EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Külföld

Piton költözött a kenyérpirítóba

Az ausztráliai Brisbane-ben egy 24 éves nőt halálra rémisztett egy bébipiton. Salleena Davis éppen reggelihez készülődött, ám amikor bekapcsolta kenyérpirítóját, furcsa hangokra lett figyelmes. Így gondolta, megvizsgálja kicsit közelebbről az eszközt.

Salleena mikor belenézett a pirítóba, kis híján szívinfarktust kapott, ugyanis mindenre számított, csak arra nem, hogy egy kis piton a zajforrás oka. Elmondása szerint amikor áramtalanította a szerkezetet, még élt az állat, ám nem valószínű, hogy a kígyó túlélte a 200 Celsius-fokos hőmérsékletet.

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  A pop királya tíz éve, 2009. június 25-én halt meg. Ellentmondásos örökséget hagyott maga után, s miközben 750 millió albumot adott el, pályafutása végén a sajtó már inkább csak különcségeiről, szexuális botrányairól írt, ő pedig a nagy visszatérésről álmodott.

 • A nap képe: Forró a talaj

  A nap képe: Forró a talaj

  A népszokás szerint Szent Iván éjjelén a nyárközépi tűzgyújtás a megtisztulást, a gonosz elűzését és az újjászületést jelképezi.

 • Hatalmasat bakizott a híradós

  Hatalmasat bakizott a híradós

  Az Extra News televízió fiatal híradóshölgye éppen Mohamed Murszi, volt egyiptomi elnök haláláról számolt be, amikor annyira elbambult, hogy a súgógép által adott információk végéről még azt is beolvasta, hogy „Samsung készülékről küldve”.