EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

Ragyog fiatal szerelme mellett Céline Dion

Miután Céline Dion több mint két évvel ezelőtt elveszítette hőn szeretett férjét, mély depresszióba esett. A férfi utolsó kívánsága az volt, hogy az énekesnő találja meg a boldogságot. Úgy tűnik, Céline most egy tizenhét évvel fiatalabb férfi oldalán ismét kinyílt. 

Céline Dion férje, René Angélil több mint két és fél éve halt meg gégerákban. Két nappal később pedig az énekesnő bátyja is elhunyt. Céline mély gyászában teljesen magába fordult, alig evett, egy ideig nem vállalt fellépéseket, igyekezett minden figyelmét a gyermekeire fordítani. Közeli ismerősök szerint az énekesnő depressziós lett, pszichológusok segítségét kérte, hogy szerettei elvesztése után tovább tudjon lépni, ami, úgy tűnik, mára sikerült is. Bő két évig nem  ismerkedett, nem látták idegen férfival, és nem is hozták hírbe senkivel.


Celine Dion és Pepe Munoz Profimedia, Abaca

Néhány hónapja azonban ismét kinyílt, mosolyog és életvidám, mindezt pedig tizenhét évvel fiatalabb párjának, egykori háttértáncosának, Pepe Munoznak köszönheti. – Céline az utolsó pillanatig szerelmes volt férjébe, Renébe. Igazi tündérmese volt az övék, mindenki ilyen életről álmodik a show-bizniszben – mondta az énekesnő közeli ismerőse. – Úgy tudom, René az utolsó hetekben megígértette Céline-nel, hogy keresni fogja a boldogságot, és nem marad egyedül. Pepe boldoggá teszi, udvarol neki, és egyenesen rajong érte. Céline pedig imádja, hogy valaki megint a tenyerén hordozza. Azt sem bánja, hogy ennyivel fiatalabb, hiszen Pepe nagyon tüzes és szenvedélyes.

Pepe virágcsokorral lepi meg Diont Profimedia, Bestimages

Celine Dion és Pepe Profimedia, KCS Presse

Profimedia, Abaca

Profimedia, KCS Presse

Pepe Munoz és Celine Dion turbékolnak Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek