EUR: 325,77 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Ronaldo exe: Ő egy kib*szott pszichopata!

Tovább kuszálódnak a szálak Cristiano Ronaldo  körül. A szexuális erőszakkal vádolt 33 éves portugál futballista egyik exe szólalt most meg, aki nemes egyszerűséggel pszichopatának nevezte egykori párját.

Tavaly szeptember végén bombaként robbant a hír, hogy a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. Természetesen a Juventus futballistája tagadta a vádakat, de most újabb nő szólalt meg az üggyel kapcsolatban.


Egy bizonyos Jasmine Lennard nevű angol modell szólalt most meg a Twitteren. Ronaldo és Lennard több mint tíz éve alkotott egy párt, és a portugál szupersztár biztos nem teszi zsebre, amit a hölgy mondott.

 

Credit line: Profimedia, Xposurephotos

eEPA/ANTHONY ANEX

– Az embereknek fogalma sincs, hogy milyen ember valójában Cristiano. Ha tudnák, biztosan el lennének borzadva. Sokat gondolkoztam és úgy döntöttem, hogy nem hallgatom tovább a hazugságait, és mindent megteszek azért, hogy segítsem Kathryn Mayorga ügyét. Több üzenetem és hangfelvételem van, amelyek felbecsülhetetlen értékkel bírhatnak Kathryn számára. Olyan üzeneteim vannak Ronaldótól, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy komoly mentális problémákkal küszködik. Ronaldo, egy kib*szott pszichopata – írta Lennard.

Amikor kirobbant a botrány Ronaldo szintén a Twitteren üzent rajongóinak.

– Határozottan visszautasítom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak gyalázatos bűn, amely ellenkezik mindazzal, amiben hiszek. Nem akarom táplálni azokat a spekulációkat, amelyeket azok terjesztenek rólam, akik az én káromon akarnak hírnevet szerezni maguknak. A tiszta lelkiismeretem lehetővé teszi, hogy nyugodtan várjam a vizsgálatok eredményét – fogalmazott.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.