2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Ronaldo exe: Ő egy kib*szott pszichopata!

Tovább kuszálódnak a szálak Cristiano Ronaldo  körül. A szexuális erőszakkal vádolt 33 éves portugál futballista egyik exe szólalt most meg, aki nemes egyszerűséggel pszichopatának nevezte egykori párját.

Tavaly szeptember végén bombaként robbant a hír, hogy a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. Természetesen a Juventus futballistája tagadta a vádakat, de most újabb nő szólalt meg az üggyel kapcsolatban.


Egy bizonyos Jasmine Lennard nevű angol modell szólalt most meg a Twitteren. Ronaldo és Lennard több mint tíz éve alkotott egy párt, és a portugál szupersztár biztos nem teszi zsebre, amit a hölgy mondott.

 

Credit line: Profimedia, Xposurephotos

eEPA/ANTHONY ANEX

– Az embereknek fogalma sincs, hogy milyen ember valójában Cristiano. Ha tudnák, biztosan el lennének borzadva. Sokat gondolkoztam és úgy döntöttem, hogy nem hallgatom tovább a hazugságait, és mindent megteszek azért, hogy segítsem Kathryn Mayorga ügyét. Több üzenetem és hangfelvételem van, amelyek felbecsülhetetlen értékkel bírhatnak Kathryn számára. Olyan üzeneteim vannak Ronaldótól, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy komoly mentális problémákkal küszködik. Ronaldo, egy kib*szott pszichopata – írta Lennard.

Amikor kirobbant a botrány Ronaldo szintén a Twitteren üzent rajongóinak.

– Határozottan visszautasítom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak gyalázatos bűn, amely ellenkezik mindazzal, amiben hiszek. Nem akarom táplálni azokat a spekulációkat, amelyeket azok terjesztenek rólam, akik az én káromon akarnak hírnevet szerezni maguknak. A tiszta lelkiismeretem lehetővé teszi, hogy nyugodtan várjam a vizsgálatok eredményét – fogalmazott.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.