2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Sport

Sala barátnője: Nem baleset volt!

Még mindig nagy erőkkel keresik annak a magánrepülőnek a roncsait, ami hétfő este tűnt el Emiliano Salával a fedélzetén. A szakemberek szerint a gép szárnyai eljegesedhettek, amitől az irányíthatatlanná vált.

Továbbra sem hozott sikert a La Manche csatorna felett eltűnt kisrepülőgépet kereső akció. A nagy valószínűséggel a lezuhant magángép fedélzetén két ember volt, a 60 éves pilóta, Dave Ibbotson és Emiliano Sala, a Cardiff City 28 éves csatára, akit múlt héten szerződtetett a klub.


Az angol The Sunnak megszólalt szakértő szerint a repülőgép szárnyai jegesedhettek el, amitől irányíthatatlanná vált a gép. Az, hogy eddig nem találtak roncsokat arra enged következtetni, hogy a repülő egy darabban érhetett a vízre.

A szakemberek egyébként négy lehetséges kimenetelt vázoltak fel: a gép a vízbe zuhant, de a pilótának és Salának sikerült mentőcsónakba menekülnie, ami volt a gép fedélzetén, a gép leszállt valahol, de nem tudott még kapcsolatot teremteni, a gép a vízbe esett, és utasait felvette egy közelben haladó hajó, vagy a gép a vízbe zuhanás után összetört, és Sala a pilótával együtt a vízbe került.


Közben az is kiderült, hogy a Cardiff City egy menetrend szerinti járaton akarta utaztatni Salát, ő erre nemet mondott és a menedzserét kérte meg, hogy juttassa őt vissza Walesbe. A csatár attól tartott, hogy lekésheti az első edzését a csapattal, ha normál járattal megy.

Az argentin csatár volt barátnője, Berenice Schkair szerint nem baleset történt.

– Nyomozzanak a futballmaffia után, mert nem hiszem el, hogy baleset történt – írta a francia modell az Instagramon.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek