EUR: 323,25 Ft
CHF: 290,75 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Schwarzenegger búcsúztathatja Andy Vajnát

Arnold Schwarzenegger színész állítólag igent mondott a felkérésre, és beszédet mond a Fiumei úti sírkertben Andy Vajna temetésén. A producer, kormánybiztos 74 éves korában, január 20-án halt meg.

„Arnold Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik. Felkérték, hogy mondjon beszédet a temetésen. Ők nem csak kollégák voltak, hanem majdnem 30 évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel” – nyilatkozta a Blikknek Vajna egyik barátja. A producer özvegye, Vajna Timi pedig szívszorító sorokkal emlékezett férjére: „Minden rád emlékeztet. Nincs olyan nap vagy pillanat, amikor nem gondolok rád. Üres napok ezek, a mosolyod nélkül. A fájdalom sosem múlik el. De sosem leszel olyan messze, hogy ne érezzelek” – írta.


A Nemzeti Örökség Intézete tegnap délután közleményt adott ki arról, hogy Andy Vajna búcsúztatóját családja kérésére zárt körben tartják.

(Fotó: Instagram)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.