EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Sport

Sittre ment Bendtner

Megkezdte 50 napos börtönbüntetését a 81-szeres dán válogatott futballista, Nicklas Bendtner. A 30 éves csatár még szeptemberben vert meg egy taxist. A börtön mellett 1500 korona (65 ezer forint) pénzbüntetést is kell fizetnie.

A minap bevonult egy koppenhágai börtönbe Nicklas Bendtner, a Rosenborg dán válogatott csatára. A 30 éves futballista nem akármilyen körülmények között üli le majd az 50 napos büntetését, hiszen csapata klubigazgatója, Tove Moe Dyrhaug elmondta, hogy játékosa két személyi edzőt is kapott maga mellé a létesítményben, így lehetősége lesz arra, hogy elkülönítve tréningezzen.


A 30 éves csatár szeptember 9-én összetűzésbe keveredett egy koppenhágai taxissal, akit megvert és megrugdosott, de állítása szerint mindez csupán önvédelem volt, miután összevitatkoztak a viteldíjon. A taxist, akinek eltörött az állkapcsa, azzal gyanúsították, hogy ismeretlen tárgyat dobott a futballista és barátnője felé, de felmentették az erőszak vádja alól. Ám mivel telefonálás közben vezetett, és nem használta a biztonsági övet, 3000 koronát kell fizetnie.

Az Arsenalt is megjáró Bendtner fellebbezett az ítélet ellen, amit később meglepő módon mégis visszavont.

Nicklas Bendtner Fotó: Profimedia, Mega Agency

Kapcsolódó Cikkek