2019. június 20., csütörtök
Rafael

Belföld

Sne­i­der az SS-te­to­vá­lás el­rej­té­sére uta­sí­totta fiát – Fotó!

Mint arról korábban beszámoltunk, a náci Waffen-SS jel­sza­vát te­to­vál­tatta ma­gára a Job­bik elnökének fia. Sneider Tamás gyermekének mellkasán ez a szöveg virított: Becsületem a hűség, azaz németül: Meine Ehre heißt Treue. Hogy miért múltidőben? Mert a Job­bik-elnök és csa­ládjáról  sorban kerülnek elő az új­náci né­ze­te­i­kről szóló dokumentumok, így Sne­i­der pá­nik­sze­rűen arra uta­sí­totta a fiát, hogy rejtse el a mell­ka­sára te­to­vált nagy mé­retű SS-fel­ira­tot – írja a Ripost!

Sneider szövetkezni akar a baloldallal, még Gyurcsány Ferenccel is, így hát újabban titkolni próbálja a náci tanok iránti rajongását. Egyelőre kevés sikerrel, hiszen nap nap után kerülnek elő az újabb és újabb bizonyítékok. A Jobbik elnöke most szabályos pánikreakciót produkálva arra utasította a fiát, hogy rejtse el a rátetovált SS-feliratokat. Még mielőtt ezeket is újra az ő fejére olvasnák.” – írja a lap.


Sneider fia apja határozott utasítására fel is keresett egy tetoválószalont és az SS-jelképek villámgyors lefedését kérte. A lap úgy tudja, hogy a náci tetoválást kiszedetni – ahogy fogalmazott – “elvi okokból” nem volt hajlandó, csak annak elfedését vállalta. Az akcióról egyébként fotók is készültek, amit a Ripost meg is szerzett.

/Fotó: Ripost

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek