EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Sneider büszke szkinhedmúltjára

Máig büszke szkinhedmúltjára Sneider Tamás, a Jobbik elnöke – legalábbis erre utal, hogy nemrég saját Facebook-oldalára tette ki egy korábbi, bőrfejűként adott interjúját. Közben az is kiderült, hogy Sneider fia eltakarta mellkasára varratott náci tetoválását.

Újabb és újabb részletek derülnek ki Sneider Tamás szkinhedmúltjáról. Nemrég saját maga osztott meg egy 1992-ben vele készült interjút, amelyet az Egri Nemzeti Ifjak tagjaként adott a Magyar Narancsnak.

„Szétfeszíti őket a munkanélküliség, és a szociális gondok miatt bennük felhalmozódott tehetetlen düh, másrészt az ide bejövő külföldiek és cigányok között valóban sok a bűnöző, a személyek egybemosódnak” – mondta akkor, felmentve a faji alapú erőszakot. Mindez azért is érdekes, mert akkor egy mozgássérült roma férfi megveréséért ítélték el, mostani Facebook-posztjában pedig úgy vélekedik: „Szomorúan látom, hogy azok a gondok, amiket már nagyon fiatalon megfogalmaztam, még napjainkban is sújtják a hazánkat.”

Sneiderről az is nemrég derült ki, hogy 2016-os esküvőjükön a felesége náci karlendítéssel üdvözölte a násznépet. Sneider Tamás csak viccnek tartja a náci karlendítést, ezért a Jobbik vezetéséről sem készül lemondani.

Érdekesség, hogy Sneider fiai hasonló gyűlölet-bűncselekmény miatt járnak a bíróságra, ugyanis 2015-ben kopasz társaikkal addig zaklattak egy hevesi cigány családot, amíg el nem költözött a városból. Emiatt az ügyészség többrendbeli, folytatólagosan, kényszerítéssel elkövetett, közösség tagja elleni erőszakkal, valamint csoportosan elkövetett magánlaksértéssel vádolta őket, amit a Sneider fiúk tagadtak.

Sneider fia

A Jobbik-elnök egyik fiáról korábban a Lokál is megírta, hogy mellkasára náci tetoválást varratott. A Ripost szerint a botrányok hatására ezt a tetoválást azóta megváltoztatta. A helyén most az SS jelszava (Becsületem a hűség) helyett Odin, a germán főisten látható.


/Fotó: Ripost

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.