EUR: 352,76 Ft
CHF: 333,85 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Belföld

Sneider Tamás felesége náci karlendítéssel pózolt az esküvőn – Videó!

A Hír Televízió számolt be arról a két évvel ezelőtti botrányos esküvői fotózásról, melynek két főszereplője a jobbikos Sneider Tamás, és felesége. A politikus hitvese, a Jobbiknak dolgozó jogász, kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.

A televízió a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is megmutatta összeállításában, amin Sneider keresztneve helyett szkinhed beceneve, a Roy olvasható. Ha jobban belegondolunk, nem meglepő ez a fajta viselkedés. A párttagok között, ugyanis olyan emberek állnak a vezetés élén, mint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton, vagy egy férfi megverésért korábban jogerősen elítélt, korábbi szkinhedvezér, Sneider Tamás, de úgy néz ki, hogy a holokausztgyalázó Kulcsár Gergely is visszatért a Gyurcsányékkal pózoló párt soraiba.


Ha a náci karlendítés még nem lenne elég, a HírTV birtokába jutott felvételeken az is jól látszik, amint Sneider Tamásék lakodalmán rasszista és homofób vicceken szórakoznak a párt vezető személyiségei.

„Nehéz a hangját utánozni ennek a bu..nak” – egy másik felvételen pedig az látható, hogy Sneider Tamás és neje remekül szórakozott, amikor a lakodalomban egyik barátjuk egy ismert televíziós műsorvezető állítólagos nemi identitásán viccelődött.


A Hír TV megmutatta a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is, amelyen Sneider keresztneve helyett beceneve olvasható. A Jobbik elnöke még szkinhedként kapta a Roy nevet, a párttagok ma is így hívják. Sneider az Eger környéki szkinhedmozgalom tagja volt, 1992-ben felfüggesztett szabadságvesztést is kapott egy cigány férfi megverése miatt.

Sneider Tamás két fia ellen pedig jelenleg is büntetőper folyik, közösség tagjai elleni erőszakkal vádolják őket.

Esküvője idején Sneider Tamás a Jobbik képviselője és az Országgyűlés alelnöke volt. Feleségének ügyvédi irodája szerződésben állt a Jobbikkal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek