EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Sneidert hazugságon kapták

Szánalmas magyarázkodásba kezdett náci botrányairól Sneider Tamás, aki ezzel kapcsolatban élő adásban keveredett hazugságba. A Jobbik elnöke egyre mélyebbre süllyed.

Hazugságon kapták Sneider Tamást az ATV stúdiójában kedd este. A Jobbik elnökéről naponta derülnek ki kínosabbnál kínosabb ügyek. Az egykori szkinhedvezért korábban elítélték egy roma férfi megveréséért, 2016-os esküvőjén pedig felesége náci karlendítéssel üdvözölte a násznépet.


Sneider erről korábban azt mondta, csak „viccelődtek” a lagziban, a mostani interjúban pedig már arról próbálta meggyőzni a műsorvezetőt, hogy felesége „nem szabályos” náci üdvözlést mutatott be, legfeljebb „azok hihetik ezt el, akik nem láttak dokumentumfilmen” valódi náci karlendítést. Sneider viszont történészként pontosan tudja, hogy üdvözölték egymást a nácik. Remélhetőleg nem bizonyul majd válóoknak, hogy az egykori egri szkinhedvezér neje még egy tisztességes karlendítést sem tud bemutatni.

Remélhetőleg nem lesz válóok, hogy Sneider szerint feleség karlendítése nem volt szabályos

 

Ennél is kínosabb, hogy a felelősségvállalás és bocsánatkérés helyett továbbra is fenyegetőző Sneidert a műsorvezetőnek sikerült hazugságon kapnia, amikor a pártelnök letagadta, hogy tudott arról: elődje, Vona Gábor nyilvános bocsánatkérést várna el tőle.


„Szerintem nyilvánosan kellene elnézést kérni, de nem tisztem és feladatom már a Jobbik ügyeiben nyilatkozni, aminek jelen esetben nagyon örülök” – nyilatkozta az esküvői videó nyilvánosságra kerülése után Vona a hvg.hu-nak. Erről Sneider előbb azt mondta: szerinte Vona általánosságban beszélt, vagy a feleségének üzenhetett ezzel, majd egyetlen perccel később lebuktatta magát, amikor közölte: találkozni fog Vonával, hogy „megbeszélje vele a véleményét”.

„Akkor mégis tudott róla” – könyvelte el halkan Rónai a lebukást, amire Sneider már nem is reagált.

Mint ismeretes, Sneiderről több rasszista hangfelvétel is nyilvánosságra került, az egyiken azt mondta valakiről, hogy „áttért muzulmán hitre, hát szíve joga, sokkal jobb, mint ha zsidó hitre tért volna át”, a másikon pedig úgy fogalmazott: „jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.