2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Extra

Sokkoló arctetkót villantott az énekesnő

Kelsy Karter új-zélandi énekesnő az arca jobb oldalára varratta Harry Styles, a One Direction egykori fiúbanda  tagjának  arcát.

Kelsy azt nyilatkozta, mindezt azért tette, hogy az énekes felfigyeljen rá, és egy szép napon együtt dolgozzon vele. A fiatal énekesnő egy interjúban utalt rá, hogy Harry közelgő születésnapjára valami különlegessel készül, de erre senki sem számított. Kelsy rajongói az Instagramon teljesen kiakadtak, és csak abban reménykednek, hogy ez az egész egy rossz vicc.

(Fotó: Instagram)

Credit line: Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

    Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

  • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

    Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

    Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.