2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Külföld

Sokkoló felvétel a bérgyilkosról! A szerbek körözik a magyar férfit

Sokkoló jelenetet rögzített egy biztonsági kamera a belgrádi Banovo Brdo negyedben, ahol egy férfi szó nélkül lelőtte áldozatát.

A Magyar Szó információi szerint D. Csabát a szabadkai 38 éves férfit gyanúsítja a rendőrség a gyilkosság elkövetésével. A lap úgy tudja a tettes gyilkosság miatt már ült börtönben, egy éve szabadult.


Szombaton délelőtt 10 óra körül, Belgrád Banovo Brdo elnevezésű negyedében a 37 éves Nebojša Markovićot gyilkolták meg a nyílt utcán. A férfi  egy gyerekkocsit próbált betenni gépkocsija csomagtartójába a háza előtt, amikor egy másik autó megállt a közelében, kiszállt az elkövető, mellé sétált és közvetlen közelről mellkason és fejbe lőtte, majd távozott. A család nem hallotta a lövéseket, mert hangtompító volt a fegyverén. Egy biztonsági kamera rögzítette a gyilkosságot, az alapján azonosították az elkövetőt – írja a Magyar Szó.

A lap arról számol be, hogy D. Csaba neve nem ismeretlen a bűnüldöző szervek előtt sem itthon, sem külföldön. 2004-ben beismerte, hogy ő ölte meg az újvidéki Branislav Jelačićot kábítószerpiaci viták miatt.

Kapcsolódó Cikkek