2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Sophie Turner nem moshatott hajat

Sophie Turner, a Trónok harca Sansa Starkja néhány héten keresztül nem moshatott hajat.

A tilalmat a sorozat készítői erőltették rá. – Mikor Sansa megszökött a Bolton fiútól, egy ideig nem kastélyban lakott, ezért teljesen úgy kellett kinézzek, mint aki valóban egy katonai táborban él. Egészen rosszul éreztem magam azalatt a néhány hét alatt – nevetett Sophie, aki később parókát kapott, mert vöröses fürtjeit félhosszúra vágatta, és szőkére festette.

Profimedia, Landmark

Profimedia, Face To Face A

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.