EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Sorosék érdekeit védik Brüsszelben

A bevándorláspárti brüsszeli bürokraták megint a Soros-hálózat érdekeit védik – jelentette ki Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

A politikus arra reagált, hogy az Európai Bizottság a Stop Soros-törvénycsomag miatt – még tavaly nyáron – Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárását újabb szakaszba léptette. A testület úgynevezett indoklással ellátott véleményt küldött az elfogadott csomag és az azzal kapcsolatos alkotmánymódosítás ügyében a magyar kormánynak, ami az eljárás második szakaszát jelenti.


– Ezért van útjukban a magyar parlament által elfogadott Stop Soros-törvény, amely büntethetővé tette a bevándorlás szervezését és finanszírozását – mondta Völner, hozzátéve, hogy Brüsszel mostani vezetése továbbra sem azon dolgozik, hogy megvédje a határokat és megvédje Európát, hanem azon, hogy még több migránst hozzanak be Európába.

Kiemelte: a törvény a magyar emberek akaratát tükrözi, ezért a kormány nem vonja azt vissza.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.