EUR: 330,14 Ft
CHF: 299,77 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

A Fidesz szerint ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli migrációs politika mögött Soros György áll. Az Európai Parlament ugyanis megszavazta, hogy  az európai emberek pénzéből több száz millió euróval többet adjanak a Soros-szervezeteknek, támogatva ezzel a migrációt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs szerint az Európai Parlament (EP) odáig is elmenne, hogy a bevándorlást nem támogató tagországoktól is elvonnák a pénzt, ami aztán Soros György migrációt segítő szervezeteit és a bevándorlók számát gyarapítaná a kontinensen.


Hidvéghi kiemelte, hogy a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselői természetesen nemmel szavaztak az EP-ben ezekre a javaslatokra, ugyanakkor a magyar baloldali európai parlamenti képviselők szokás szerint megszavazták ezeket, ahogy eddig is minden más, migránspárti brüsszeli javaslatra igent mondtak.

Eközben Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója szerint a Soros-szervezetek a világon mindenhol azonos sztenderdek alapján működnek: agresszió, erőszakos tüntetések, akciók, destabilizáció – utalt az ellenzéki tüntetésekre a Figyelőnek. Hozzátette, egyetlen fideszes sem ült fel a provokációnak.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek