EUR: 326,26 Ft
CHF: 288,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Szabó Győző tart az apás szüléstől

Szabó Győző alig várja, hogy márciusban megszülessen harmadik gyermeke, a kis Gáspár. A színész azonban elárulta a Lokálnak, hogy könnyen előfordulhat: nem tud ott lenni, amikor a baba a világra jön, ráadásul tart is az apás szüléstől.

Szabó Győző és felesége
Fotó: Mészáros Diána

Szabó Győző mögött igazán mozgalmas hónapok állnak. A TulipánTündér Produkcióval egész évben járta az országot, az ünnepek előtt az Álomutazó című családi musicalben láthattuk. – Nagyon élveztem az Álomutazót. Egy fantasztikus csapat állt össze, örülök, hogy immáron másodszor dolgozhattam együtt velük – kezdte Győző a Lokálnak. A színészre most egy újabb kihívás vár, hiszen márciusban megszületik harmadik gyermeke, a kis Gazsi.


– Eddig nem nagyon volt időnk készülni a baba érkezésére. Most azonban kicsit nyugodtabb időszak veszi kezdetét. Sokkal többet tudok a gyermekeimmel és Judittal lenni, aki nagyon jól viseli a várandósságot. Eleve nem vagyunk a hagyományos értelemben vett család és pár. Még nincs kifestve a gyerekszoba, és babaholmikat sem nagyon vettünk. Majd sor kerül rá, ha megérkezik a kicsi. Bár sok minden megmaradt Misitől, azokat most is tudjuk majd használni. Ettől függetlenül a testvéreivel együtt nagyon várjuk, hogy megszülessen a pici – mosolyodott el a 48 éves színész. Szabó Győző első házasságából született nagylánya, Bori már 22 éves. Színész párjától, Rezes Judittól 2010-ben jött világra első gyermeke, Misi. Habár a színészpár nyíltan beszélt arról, hogy korábban voltak gondjaik, a kapcsolatuk ma már harmonikus. Két-három éve pedig a családbővítést is tervezték. Nagyon boldogok, hogy ez az álmuk mostanra teljesült, azt azonban Győző még nem döntötte el, hogy bent lesz-e Judit mellett a szülőszobán.

– Az a helyzet, hogy nem vagyok jól ezektől a dolgoktól, tartok tőlük. De ki tudja? Lehet, hogy most átlépem a határaimat, és ott leszek Judit mellett. Nem ígértem neki semmit, nem beszéltünk még erről. Előfordulhat, hogy előadásom lesz aznap, amikor a kicsi érkezik. Az pedig nem maradhat el, mert gyermekem születik – tette hozzá.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.