EUR: 334,37 Ft
CHF: 305,69 Ft
2019. november 16., szombat
Ödön

Extra

Szabó Győző tart az apás szüléstől

Szabó Győző alig várja, hogy márciusban megszülessen harmadik gyermeke, a kis Gáspár. A színész azonban elárulta a Lokálnak, hogy könnyen előfordulhat: nem tud ott lenni, amikor a baba a világra jön, ráadásul tart is az apás szüléstől.

Szabó Győző és felesége
Fotó: Mészáros Diána

Szabó Győző mögött igazán mozgalmas hónapok állnak. A TulipánTündér Produkcióval egész évben járta az országot, az ünnepek előtt az Álomutazó című családi musicalben láthattuk. – Nagyon élveztem az Álomutazót. Egy fantasztikus csapat állt össze, örülök, hogy immáron másodszor dolgozhattam együtt velük – kezdte Győző a Lokálnak. A színészre most egy újabb kihívás vár, hiszen márciusban megszületik harmadik gyermeke, a kis Gazsi.


– Eddig nem nagyon volt időnk készülni a baba érkezésére. Most azonban kicsit nyugodtabb időszak veszi kezdetét. Sokkal többet tudok a gyermekeimmel és Judittal lenni, aki nagyon jól viseli a várandósságot. Eleve nem vagyunk a hagyományos értelemben vett család és pár. Még nincs kifestve a gyerekszoba, és babaholmikat sem nagyon vettünk. Majd sor kerül rá, ha megérkezik a kicsi. Bár sok minden megmaradt Misitől, azokat most is tudjuk majd használni. Ettől függetlenül a testvéreivel együtt nagyon várjuk, hogy megszülessen a pici – mosolyodott el a 48 éves színész. Szabó Győző első házasságából született nagylánya, Bori már 22 éves. Színész párjától, Rezes Judittól 2010-ben jött világra első gyermeke, Misi. Habár a színészpár nyíltan beszélt arról, hogy korábban voltak gondjaik, a kapcsolatuk ma már harmonikus. Két-három éve pedig a családbővítést is tervezték. Nagyon boldogok, hogy ez az álmuk mostanra teljesült, azt azonban Győző még nem döntötte el, hogy bent lesz-e Judit mellett a szülőszobán.

– Az a helyzet, hogy nem vagyok jól ezektől a dolgoktól, tartok tőlük. De ki tudja? Lehet, hogy most átlépem a határaimat, és ott leszek Judit mellett. Nem ígértem neki semmit, nem beszéltünk még erről. Előfordulhat, hogy előadásom lesz aznap, amikor a kicsi érkezik. Az pedig nem maradhat el, mert gyermekem születik – tette hozzá.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek