2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Extra

Szakítás után esküvőt tervez Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka és focista vőlegénye, Völgyi Dániel kapcsolata szakításuk óta nagyban megváltozott. Két éven belül szeretnének összeházasodni, a modell pedig a Lokálnak elárulta, hogy milyen esküvőről álmodik. 

Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel több mint egy éve alkotnak egy párt. A szerelmesek áprilisban egy hónapra szakítottak, de azóta minden rendeződött köztük. Olyannyira, hogy mallorcai nyaralásukon a focista fel is tette a nagy kérdést szerelmének.


– Igaz, hogy tavasszal volt egy kis mosolyszünet köztünk, de ez idő alatt mindketten megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak. Azóta pedig minden jobb. Kellett a szakítás, mert ezáltal sokkal szorosabb és komolyabb lett a kapcsolatunk – kezdte a 24 éves Rebeka a Lokálnak. A jegyespár  két éven belül szeretne összeházasodni, de előtte még a közös szerelmi fészek kialakítása a cél.

– Két éven belül szeretnénk összeházasodni, de semmit nem kötünk görcsösen fix időpontokhoz. Nagyon jó lenne összeköltözni, de ez nem egyszerű. Én Pesten lakom, Dani pedig Győrben, szóval sokat ingázunk, ezért is lenne jobb együtt lakni. Nem tudjuk, hol lesz a közös fészek, mert Daninak egy jó ideig még a győri ETO-nál van szerződése, amit nagyon szeret, de lehet, hogy utána más városba sodorja az élet. Ezt a fociban sosem lehet tudni. Ha lesz valami biztos, közelebbi pont, elkezdjük keresni a közös otthonunkat, de egyelőre nem gondolkodunk ezen. Bárhová is kerül, én követem őt – mondta a TV2 Csak show és más semmi műsorának online riportere, akinek már konkrét elképzelései vannak a nagy napról.


– Sose voltam az a lány, aki gyerekkora óta álmodozik az esküvőről. Amióta viszont rajtam van a gyűrű, Danival sokat beszélünk arról, milyen legyen a nagy nap, és már vannak konkrét elképzeléseink. Jövőre pedig el is kezdjük a szervezést. Az biztos, hogy hagyományos vidéki esküvőt szeretnénk a Balaton környékén, ahol a családdal és a barátainkkal együtt egy nagyot bulizunk. Természetesen apa kísér majd az oltár elé. Azt is tudom, hogy több esküvői ruhát szeretnék, mert a fotózásokon már annyi volt rajtam, hogy nem tudnék egyet választani. Egyszerű, letisztult és elegáns ruhákra gondolok, és lesz mennyecskeszettem is. A szervezésbe Danit is be fogom vonni, de mindenképpen felfogadunk egy esküvőszervezőt, aki segít abban, hogy minden tökéletes legyen azon a napon.

Processed with VSCO with a5 preset

 

Kapcsolódó Cikkek