2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Szélhámos menedzser akarta lehúzni a Fradit

Saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott sztárjátékosát egy szélhámos magyar menedzser – tudta meg a PestiSrácok.hu. A portál szerint az ügynök azért maradt hoppon, mert a sportoló észnél volt.

Mindenki tudja, hogy a sport világa nemcsak a sikerekről, hanem egyre inkább a pénzről is szól. A legjobb példa erre a labdarúgás, amelyben már ésszel szinte fel sem fogható összegek mozognak, de úgy tűnik, a színfalak mögötti kétes ügyletek kezdenek elburjánozni más sportágakban is. Erre tökéletes példa a PestiSrácok.hu-n megjelent írás.


A portál birtokába került információk szerint egy magyar játékosügynök a Ferencvárosi Torna Clubot szerette volna megrövidíteni, és a saját zsebét megtömni, úgy, hogy közben felhasználja a klub női kézilabdacsapatának egyik válogatott játékosát.

Értesülések szerint a menedzser megkörnyékezte az érvényes szerződéssel rendelkező játékost, hogy látszatérdeklődéseket jelentsen be a klubjánál, amivel felveri a saját árát. Ezt követően – ha minden a menedzser akarata szerint történik – a játékos új szerződést csikar ki a klubjától, magasabb fizetésért, hiszen a Fradi nyilván szeretné megtartani húzóemberét. A haszonleső menedzser egyébként egy másik, jó nevű klubot is bevett volna, amelynek az érdeklődő szerepét kellett volna eljátszania. Ezzel senki sem járt volna jól, csak a játékosügynök, hiszen a Fradi pénzt és egyik kiválóságát veszíti el, az „érdeklődő” klub a hitelességét, a játékos pedig a becsületét és sportemberi nagyságát. A PS szerint az üzlet azért nem jött össze, mert a sztárjátékos észnél volt, és elhajtotta a pénzeszsákokra vágyó menedzsert.


Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.