EUR: 325,90 Ft
CHF: 296,65 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Sport

Szélhámos menedzser akarta lehúzni a Fradit

Saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott sztárjátékosát egy szélhámos magyar menedzser – tudta meg a PestiSrácok.hu. A portál szerint az ügynök azért maradt hoppon, mert a sportoló észnél volt.

Mindenki tudja, hogy a sport világa nemcsak a sikerekről, hanem egyre inkább a pénzről is szól. A legjobb példa erre a labdarúgás, amelyben már ésszel szinte fel sem fogható összegek mozognak, de úgy tűnik, a színfalak mögötti kétes ügyletek kezdenek elburjánozni más sportágakban is. Erre tökéletes példa a PestiSrácok.hu-n megjelent írás.


A portál birtokába került információk szerint egy magyar játékosügynök a Ferencvárosi Torna Clubot szerette volna megrövidíteni, és a saját zsebét megtömni, úgy, hogy közben felhasználja a klub női kézilabdacsapatának egyik válogatott játékosát.

Értesülések szerint a menedzser megkörnyékezte az érvényes szerződéssel rendelkező játékost, hogy látszatérdeklődéseket jelentsen be a klubjánál, amivel felveri a saját árát. Ezt követően – ha minden a menedzser akarata szerint történik – a játékos új szerződést csikar ki a klubjától, magasabb fizetésért, hiszen a Fradi nyilván szeretné megtartani húzóemberét. A haszonleső menedzser egyébként egy másik, jó nevű klubot is bevett volna, amelynek az érdeklődő szerepét kellett volna eljátszania. Ezzel senki sem járt volna jól, csak a játékosügynök, hiszen a Fradi pénzt és egyik kiválóságát veszíti el, az „érdeklődő” klub a hitelességét, a játékos pedig a becsületét és sportemberi nagyságát. A PS szerint az üzlet azért nem jött össze, mert a sztárjátékos észnél volt, és elhajtotta a pénzeszsákokra vágyó menedzsert.


Kapcsolódó Cikkek