2019. augusztus 23., péntek
Bence

Külföld

Szelídített krokodil ölt meg egy nőt egy indonéziai gyöngykagylófarmon

Szelídített krokodil marcangolt szét egy nőt egy gyöngykagylófarmon az indonéziai Celebesz (Szulavézi) szigetén.

A farm laboránsnőjének megcsonkított holttestét múlt pénteken találták meg a 4,4 méteres hüllő kifutójában, a jelek szerint előző este beleeshetett a krokodilverembe. Az AFP értesülése szerint a krokodil részben felfalta áldozatát.

A tragédia után az engedély nélkül tartott hüllőt átszállítják egy természetvédelmi területre.

Indonéziában legutóbb 2016 áprilisában ölt embert krokodil, a hüllő egy orosz turistával végzett a búvárparadicsomnak számító Raja Ampat-szigeteken.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nap képe: ArcMás

  A Nap képe: ArcMás

  Gigantikus képek díszítik Moszkva nyugati elővárosában a panellakások falait, ahol graffitiművészek festményei kápráztatják el az embereket.

 • Baktérium pusztítja az elsüllyedt Titanicot

  Baktérium pusztítja az elsüllyedt Titanicot

  Jelentősen romlott az 1912 óta az Atlanti-óceán mélyén nyugvó Titanic állapota. Az első útján egy jéghegynek ütközött és elsüllyedt luxushajó maradványait 14 év után először kereste fel augusztus elején egy expedíció, amely nagyfelbontású képeket készített a roncsról.

 • Életeket követelt egy villámcsapás a lengyel Tátrában

  Életeket követelt egy villámcsapás a lengyel Tátrában

  Hirtelen kitört viharban négyen életüket veszítették, és csaknem százan megsérültek csütörtökön villámcsapásoktól a lengyel Tátrában, folyamatban vannak a mentőakciók – adta hírül legfrissebb jelentésében a lengyel közszolgálati televízió (TVP Info).