2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Szerdán tartják a Soros-pártiak legújabb választási szeánszukat Brüsszelben

Elérkezett a nap, amikor újra hazug állításokkal támadja Brüsszel a bevándorlásellenes magyar kormányt. Szerdán este tartják ugyanis a Soros-pártiak a legújabb választási szeánszukat, aminek fő témája mi más lenne, mint Magyarország felelősségre vonása, amiért nem fogad be illegális bevándorlókat.

A kampányeseményen egyébként a kormány nem kíván megjelenni Brüsszelben, amit korábban már jelzett az illetékesek felé, ám a Fidesz és a vele szövetséges európai parlamenti képviselők ott lesznek.


Január 30-án kora este ismét napirendre kerül a magyarországi helyzet az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén. Nem meglepő, hogy az újabb vitát a magyargyűlölő Judith Sargentini pártja kezdeményezte. A bevándorláspárti frakció szerint egyebek mellett a kevés embert megmozgató kormányellenes tüntetések, a munka törvénykönyvének módosítása, valamint az Európában egyébként széleskörűen elterjedt közigazgatási bíróságok létrehozása miatt indokolt az esemény.

Orbán Viktor: Ez egy Soros-féle szeánsz

A Magyarországgal foglalkozó szerdai európai parlamenti vita egy Soros György-féle szeánsz, választási gyűlés, kampányesemény lesz – fogalmazott korábban Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban. A kormányfő kiemelte, hogy mindig ott van, ahol a magyar nemzeti érdekekért kell harcolni, de ezen a vitán nem vesz részt, mert a bevándorláspártiak kampányeseményét nem fogja segíteni. Szerinte azért sem érdemes részt venni rajta, mert öt hónap múlva „ezek az emberek nincsenek sehol, ez egy kifutó modell, új parlament jön”.


Orbán arról is beszélt, hogy az európai baloldalnak, a bevándorláspártiak fő erejének az európai választási csúcsjelöltje, Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke köztudomásúan Soros György embere. – Soros most már nyíltan is el akarja foglalni az európai intézményeket – fogalmazott.

Szerinte a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárások továbbléptetésében is azt kell látni, hogy Soros György befolyása óriási, ráadásul még nagyobbat akar szerezni. Ezt meg kell akadályozni az európai parlamenti (EP) választáson, mert azt akarjuk, hogy az EP-ben a bevándorláspárti képviselők kisebbségbe szoruljanak.

Boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen

A baloldali liberális, bevándorláspárti politika elfoglalta az európai intézményeket, és saját céljaira használja őket, már nemcsak kampányidőszakban, hanem azt megelőzően is – erről már Kovács Zoltán beszélt Brüsszelben. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár elmondta:

“a magyar kormány semmi jót nem vár a szerdán esedékes Magyarországról szóló európai parlamenti vitától, amelyet egy nyilvánvalóan politikai kampánynak tart, egy már megkezdett, Magyarország ellen folyó boszorkányüldözés részének. Mint hangsúlyozta, semmilyen új szempont, semmilyen új esemény nem indokolja, hogy Magyarországot ismételten napirendre vegye az Európai Parlament. Ennek megfelelően a magyar kormány nem képviselteti magát Brüsszelben” – húzta alá.

Nyilvánvalónak nevezte, hogy az Európai Parlament, más európai intézményekkel együtt, egy olyan politikai kampány részévé vált, amelyben Soros György politikai elképzeléseinek megfelelően megtalálták a fekete bárányokat, közöttük Magyarországot vagy Lengyelországot.

A migráció van a háttérben

Sargentini feltűnően sokszor és feltűnően hangosan kiállt a bevándorlás és a migránsok minél nagyobb számban történő befogadása mellett. Jóval megelőzve korát, már 2013-ban arról beszélt a France 24 nevű francia televíziós csatornának, hogy minden bevándorlónak tisztességes otthont és méltányos esélyt kell adni. 2015-ben azért harcolt az Európai Parlamentben, hogy a migránsok munkalehetőséget kapjanak, 2017-ben a menekültek világnapján pedig azon kesergett, hogy továbbra sem működik a bevándorlási kvóta, és a tagállamok nem veszik át a migránsokat.

Sargenitni bár minden fórumon kiáll a minél nagyobb demokrácia, átláthatóság és sajtószabadság mellett, de amikor neki próbálnak feltenni kérdéseket, akkor nagyon gyorsan menekülőre fogja. Az Echo TV brüsszeli tudósítója szerette volna megtudni a képviselő-asszonytól, hogy miért támadja hazánkat, de csupán annyi választ kapott, hogy ne idegesítse fel őt a televízió, majd elrohant.

Így volt ez néhány nappal ezelőtt is, amikor a holland politikus kidobatta az ECHO TV-t a magyar jogállamiságról tartott előadásáról.

Az ECHO TV stábja arról mesélt, hogy biztonsági őrökkel vezettette ki őket Judith Sargentini zöldpárti európai parlamenti képviselő amszterdami előadásáról, ahol a magyar jogállamiságról beszélt nem mellesleg jogi diploma nélkül. Tették mindezt annak ellenére, hogy a tévéseknek volt érvényes regisztrációja az eseményre. Sargentini olyan hisztit csapott, hogy a magyar tévések előtt nem volt hajlandó megtartani betervezett előadását.

Kovács Zoltán kijelentette, Soros György, akit soha senki sem választott meg, sosem kapott demokratikus mandátumot senkitől, önmagát tette aktív politikai szereplővé, ő volt az, aki megháromszorozta a civil szervezeteknek szánt támogatásait. Azokét a civil szervezetekét, amelyek jelentősen támogatják a baloldali politikai erők terveit, egyre nagyobb befolyást szervezve a politikai életben, és abban, ami Európában történik.

Magyarország nem tartja szerencsésnek, hogy az európai intézmények a politikai kampány színterévé váltak, és abban bízik, hogy a májusban esedékes európai parlamenti választások alkalmával sikerül megváltoztatni azt is, hogy politikai intézmény maradjon az Európai Bizottság – tette hozzá.

Egyébként a csütörtökön Brüsszelben folytatódó Soros György-féle választási kampány részleteiről a Lokál is beszámol, aminek várhatóan a két főszereplője lesz: Judith Sargentini és Frans Timmermans, aki az Európai Bizottság tagjai közül a legtöbbször találkozott Soros Györggyel, és aki az európai szocialisták csúcsjelöltje. De természetesen szót kap majd Soros többi embere is, akik mondvacsinált hazugságokkal támadják majd hazánkat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek