2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Szerelmének köszönheti józanságát Demi

A 26 éves Demi Lovato alkoholmentes pezsgővel koccintott szilveszter éjjelén, és köszönetet mondott mindazoknak, akiknek a segítségével örökre búcsút intett az alkoholfüggőségének, beleértve a párját is.

„Nagyon hálás vagyok azokért a leckékért, amelyeket idén tanulhattam meg. Soha nem fogok már egyetlen napot sem biztosra venni, még a rosszakat sem. Hálás vagyok a rajongóimnak, a barátaimnak, a családomnak és a szerelmemnek, aki mellettem állt a nehéz időkben” – írta Demi, akit tavaly novemberben engedtek ki az elvonóról. Ekkor vált még szorosabbá a kapcsolata Henry Levyvel, akivel azóta is boldog.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.