2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Szülei ápolják Heather Lockleart

A Melrose Place sztárja, az 57 éves Heather Locklear december végén jött ki a rehabról, ahová mentális problémái, drog- és alkoholfüggősége miatt került még tavaly ősszel.

A színésznő családja felelősséget vállalt Heatherért, így karácsony után is otthon maradhatott 85 éves anyja és 89 éves apja felügyelete mellett. A színésznő első feladata állítólag az volt, hogy kitegye korábbi párja szűrét, aki maga is gyakran drogozott, szülei ugyanis csak így vállalták, hogy kezeskednek érte. Egy barátja elmondta: Heathernek újra kell szerveznie az életét, hogy tiszta tudjon maradni, de jó úton halad.

Profimedia, Backgrid USA

Profimedia, Backgrid USA

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.