EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Egyéb Békéscsaba

Tánccal ünnepeltek

2019-ben a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ adott otthont a békési újévi fogadásnak. A városi és megyei méltóságok mellett idén is a legnagyobb békési vállalkozók kaptak meghívást a rendezvényre. Az est során Izsó Gábor polgármester tartott évértékelő beszédet, amelyben 2018 városi sikereire és eredményeire világított rá, valamint mindenkinek megköszönte az együttműködést. Az évindító gondolatok után a Prima díjas békéscsabai Mariann Balett diákjai léptek fel, őket R. Kárpáti Péter, Polonkai Renáta és Dézsenyi Zsófia zenés-verses műsora követte.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Balázs: Nincs szükség uniós egységre a migráció kérdésében

    Orbán Balázs: Nincs szükség uniós egységre a migráció kérdésében

    Európa történelmileg, földrajzilag, kulturálisan és gazdaságilag is jó értelemben véve megosztott kontinens, ezért nincs szükség egységre az Európai Unióban (EU) a migráció kérdését illetően, ha pedig ezt elfogadjuk, akkor meg lehet keresni azokat a pontokat, amelyekben mégis egyet tudunk érteni – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára.

  • Slytract – Erős visszatérés

    Slytract – Erős visszatérés

    A 2005-ben alakult miskolci metál formáció hosszabb szünet után jelentkezett új videoklipjével. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy pár nap leforgása alatt komoly felkéréseket kapott a banda, például a Cannibal Corpse előtt is felléphetnek a nyár folyamán Budapesten.