EUR: 333,98 Ft
CHF: 306,59 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Tápai Szabina: Most váltam igazi anyává

Kucsera Gábor felesége, Tápai Szabina két hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, Millának. Az egykori kézilabdázó úgy érzi, hogy kislány érkezésével lett teljes a családjuk, az elmúlt pár hétben pedig ő maga is sokat változott. A sztármami a Lokálnak elárulta: most érett meg igazán az anyaságra.

– Most váltam igazi anyává, Milla érkezése óta ugyanis sokkal jobban helytállok az otthoni feladatokban.


Pontosan tudom,  mikor mit kell tennem, hogyan kell beosztanom az időnket, hogy mindenkinek jó legyen. Hiába kelek fel Millához többször is éjszaka, mégsem vagyok az az alvajáró zombi, aki korábban voltam – kezdte boldogan a Lokálnak Tápai Szabina, aki úgy véli, hogy gyermekei nemcsak kívül, de belül is sok mindenben hasonlítanak.

– Külsőre is látom bennük a hasonlóságot, de mivel mindketten Skorpiók, bizonyára a habitusuk is hasonló lesz. Beni már most nagyon kis öntudatos, határozott gyerek, megható látni, ahogy védelmezi a kishúgát. Gábor, mint férfi a férfinak, elmagyarázta neki, hogy mi az idősebb fiútestvér feladata, és az ötéves Beni ezt véresen komolyan veszi, sokszor ott áll Milla ágyánál, és őrzi az álmát. A fiúk között különleges kapcsolat van, a kicsi lányt pedig már most mindentől féltik. A férjem kijelentette, nem járhat majd diszkóba, apácazárdába megy – tette hozzá viccesen az egykori kézilabdázó, aki nagyon gyakran babázik együtt a szintén sztármami Kulcsár Edinával, a gyerekekről nemrég egy cuki fotót is készítettek.


– Edina és Csuti gyakran meglátogatnak minket, és ilyenkor természetesen a kicsi Medoxot is hozzák. Nagyon jó a gyerekeket együtt látni, már alig várjuk, hogy mind együtt játszanak. Mondjuk, a férjem szerint még bővülni fog a csapat, mindig mondogatja, hogy kell még nekünk egy kis tesó. Valóban, nincs kizárva, hogy a jövőben bevállalunk még egy harmadikat, de egyelőre szeretném kiélvezni a négyesben töltött perceket – árulta el Szabina.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!