EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Tápai Szabina: Most váltam igazi anyává

Kucsera Gábor felesége, Tápai Szabina két hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, Millának. Az egykori kézilabdázó úgy érzi, hogy kislány érkezésével lett teljes a családjuk, az elmúlt pár hétben pedig ő maga is sokat változott. A sztármami a Lokálnak elárulta: most érett meg igazán az anyaságra.

– Most váltam igazi anyává, Milla érkezése óta ugyanis sokkal jobban helytállok az otthoni feladatokban.


Pontosan tudom,  mikor mit kell tennem, hogyan kell beosztanom az időnket, hogy mindenkinek jó legyen. Hiába kelek fel Millához többször is éjszaka, mégsem vagyok az az alvajáró zombi, aki korábban voltam – kezdte boldogan a Lokálnak Tápai Szabina, aki úgy véli, hogy gyermekei nemcsak kívül, de belül is sok mindenben hasonlítanak.

– Külsőre is látom bennük a hasonlóságot, de mivel mindketten Skorpiók, bizonyára a habitusuk is hasonló lesz. Beni már most nagyon kis öntudatos, határozott gyerek, megható látni, ahogy védelmezi a kishúgát. Gábor, mint férfi a férfinak, elmagyarázta neki, hogy mi az idősebb fiútestvér feladata, és az ötéves Beni ezt véresen komolyan veszi, sokszor ott áll Milla ágyánál, és őrzi az álmát. A fiúk között különleges kapcsolat van, a kicsi lányt pedig már most mindentől féltik. A férjem kijelentette, nem járhat majd diszkóba, apácazárdába megy – tette hozzá viccesen az egykori kézilabdázó, aki nagyon gyakran babázik együtt a szintén sztármami Kulcsár Edinával, a gyerekekről nemrég egy cuki fotót is készítettek.


– Edina és Csuti gyakran meglátogatnak minket, és ilyenkor természetesen a kicsi Medoxot is hozzák. Nagyon jó a gyerekeket együtt látni, már alig várjuk, hogy mind együtt játszanak. Mondjuk, a férjem szerint még bővülni fog a csapat, mindig mondogatja, hogy kell még nekünk egy kis tesó. Valóban, nincs kizárva, hogy a jövőben bevállalunk még egy harmadikat, de egyelőre szeretném kiélvezni a négyesben töltött perceket – árulta el Szabina.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.

 • Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Az év legmelegebb hónapjait a családok is igyekszenek minnél jobban kihasználni, és egy részét nyaralással tölteni. A szülők többsége azonban nincs tisztában azzal, hogy kisgyermekkel mikortól, hova és hogyan érdemes elutazni.