EUR: 323,73 Ft
CHF: 292,08 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Tarolt az Exatlon és a Legyen Ön is milliomos!

Január 2-án két új műsorral indította az évet a TV2, amelyek hatalmas sikert arattak mindhárom fontos célcsoportban.

Mind az Exatlon Hungary, mind a Legyen Ön is milliomos! tarolt a magyar lakosság körében. Az extrémsport-realityre 734 ezren, míg Gundel Takács Gábor kvízműsorára a 18–59 éves tévénézők 16,6 százaléka volt kíváncsi. A konkurens csatorna két napi sorozatát ugyanebben a műsoridőben a lakosság 12,6 és 8,5 százaléka nézte. Összességében elmondható, hogy a két műsor megtalálta a közönségét, és kiemelkedő számokat hozott a TV2-nek, amivel a csatorna az év második napján főműsoridőben és a teljes napon is piacvezető lett.

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.