2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Sport

Tizenegyedszer játszhat Super Bowlt a Pats

A Los Angeles Rams és a New England Patriots találkozik az amerikai futball legnagyobb eseményén, az 53. Super Bowlon.

Mindkét gárda hosszabbításban nyert, a Rams idegenben 26-23-ra verte a New Orleans Saintset, a Patriots 37-31-re a Kansas Cityt. A bostoni gárda zsinórban harmadszor, története során tizenegyedszer játszhat a nagy meccsen, ötször nyert, ötször vesztesként hagyta el a pályát. Ha február 4-én, az atlantai fináléban legyőzi a legutóbb 18 éve éve döntőző Ramst, beéri az örökranglistán hat Super Bowl-győzelemmel élen álló Pittsburgh Steelerst. A Patriots irányítója és legértékesebb játékosa, Tom Brady kilencedik Super Bowljában szerepelhet. Szerény becslések szerint mintegy 110 milliónyian nézik majd élőben a meccset az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Olimpiai bajnokok zöld-fehérben

  Olimpiai bajnokok zöld-fehérben

  Hatvankét évvel a Ferencvárosi Torna Club gyorskorcsolya szakágának megszűnése után újjáalakul a szakosztály, amely rögtön nagy nevekkel erősített, hiszen zöld-fehérbe öltöztek az olimpiai bajnok Liu-testvérek, Cole és John-Henry Krueger, valamint a versenyzők és a válogatott sikeredzője, Bánhidi Ákossal.

 • Emlékezetes nulla-nullák

  Emlékezetes nulla-nullák

  Viszonylag unalmas meccseket hozott a kedd este Bajnokok Ligája játéknap, hiszen a Liverpool 0-0-ás döntetlent játszott a Bayern München együttesével, míg a másik mérkőzésen a Lyon és a Barcelona összecsapás zárult gól nélkül.

 • Joshua: Miller a ribancom!

  Joshua: Miller a ribancom!

  Lezajlott az első sajtótájékoztató az Anthony Joshua–Jarrell Miller ökölvívó mérkőzés felvezetéseként és ahogy arra számítani lehetett a felek már most egymásnak ugrottak.

 • Esküt tett a 29. Téli Universiadéra utazó magyar csapat

  Esküt tett a 29. Téli Universiadéra utazó magyar csapat

  Negyven fős sportolói magyar csapat vesz részt a 29. Téli Universiadén – hangzott el a magyar csapat ünnepélyes fogadalomtételén Budapesten. A multisport-eseménynek a szibériai Krasznojarszk városa ad otthont, ahova a téli egyetemi játékok során az eddigi legnagyobb delegációval indul útjára a magyar egyetemi csapat.