EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Tizenegyedszer játszhat Super Bowlt a Pats

A Los Angeles Rams és a New England Patriots találkozik az amerikai futball legnagyobb eseményén, az 53. Super Bowlon.

Mindkét gárda hosszabbításban nyert, a Rams idegenben 26-23-ra verte a New Orleans Saintset, a Patriots 37-31-re a Kansas Cityt. A bostoni gárda zsinórban harmadszor, története során tizenegyedszer játszhat a nagy meccsen, ötször nyert, ötször vesztesként hagyta el a pályát. Ha február 4-én, az atlantai fináléban legyőzi a legutóbb 18 éve éve döntőző Ramst, beéri az örökranglistán hat Super Bowl-győzelemmel élen álló Pittsburgh Steelerst. A Patriots irányítója és legértékesebb játékosa, Tom Brady kilencedik Super Bowljában szerepelhet. Szerény becslések szerint mintegy 110 milliónyian nézik majd élőben a meccset az Egyesült Államokban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.