2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb X.kerület

Traktorok és kombájnok foglalták el az expót

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, amelyet most is az ágazat pihenőidejében, január végén rendeztek a Hungexpo területén. A hétvégén több mint 350 kiállító mutatta be a gazdálkodóknak a legújabb trendeket, technológiai innovációkat.

Négy napon keresztül közel 350 kiállító mintegy negyvenezer  négyzetméteren vonultatta fel a termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója a megnyitón elmondta, hogy a szakkiállítás minden évben nagy népszerűségnek örvend, a kiállítótérnek ebben az évben is minden szeglete elkelt. Az idén minden korábbinál több, összesen négyezer diák érkezik a kiállításra, ahol innovációkkal, az okos agráriummal is megismerkedhetnek az érdeklődők − idézte fel szavait az MTI. A szakkiállítást számos konferencia, tájékoztató és workshop kísérte, ahol a gazdálkodók az iparág legaktuálisabb kérdéseire kaphattak válaszokat.


Kapcsolódó Cikkek

  • GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

  • Légy szíves! Légy színes!

    Légy szíves! Légy színes!

    Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.