EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,68 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Trónok harca – Megsiratta a befejezést a sorozat sztárja

Április 15-én mutatják be Magyarországon a Trónok harca befejező évadát. Az HBO-sorozat sztárjai most sorra adják a nyilatkozatokat. A Daeneryst alakító Emilia Clarke például elárulta, hogy nagyon megviselte, hogy véget ért a széria, miközben a Sansát megformáló Sophie Turnerről kiderült, hogy nem igazán tud titkot tartani.

A Trónok harca Daeneryse, Emilia Clarke mesélt arról, hogy milyen volt számára az utolsó forgatási nap – idézte a Daily Mailt az Origo.


„Amikor vége volt, az utolsó napon csak sírtam, mint egy csecsemő. Teljesen el voltam veszve. Fura, de csodálatos volt, hogy megkaptam ezt az új szerepet, nem is különbözhetne jobban a régi munkámtól. Tíz év hosszú idő, mintha az egyik végtagomat veszítettem volna el. 22 éves voltam, amikor besétáltam a Trónok harca díszletébe, a karakterrel együtt nőttem fel” – mondta a színésznő.

Credit line: Profimedia, Landmark

 

Sansa majdnem spoilerezett


De nem a Sárkányok anyja az egyetlen, aki mostanában beszélt a sorozatról. A Sansát alakító Sophie Turner – akiről nemrég az is kiderült, hogy a forgatások alatt egy időben hetekig nem engedték, hogy megmossa a haját – például azt mondta, hogy nem igazán tud titkot tartani. Ez leginkább azért probléma, mert iszonyatos titoktartási és biztonsági előírásokat kell betartania a sorozat stábjának, nehogy kiderüljön a befejezés. Sophie viszont képtelen titkot tartani, így szerinte a stáb tagjai nem is mindent árultak el neki a történetből.

Credit line: Profimedia, Landmark

„Nagyon rosszul tudok titkot tartani. Nem is hiszem, hogy a stáb mindent elmondott nekem a forgatáson, mert tudják, mennyire nem megy ez nekem. A Trónok harca végét például már elmondtam több embernek. És nem, nem azért, mert alkoholt ittam. Úgy voltam vele, ha tudni akarják, elárulom. Amúgy ők nem random emberek, hanem olyanok, akiket jól ismerek és megbízom bennük! Tuti, hogy tudnak titkot tartani!” ­– árulta el a Cosmopolitan szerint Sophie egy amerikai magazinnak.

Szerencsére az interjúban nem árulta el a befejezést, így a rajongóknak még meglepetés lehet.

 

Havas Jon megtartja szobrát

 

A Havas Jont alakító Kit Harington korábban már elárulta, hogy nagyon megviselte a forgatás.

“Az utolsó évadot mintha arra találták volna ki, hogy összeroppantson minket” – vallotta, szerinte borzasztóan fárasztó volt a nyolchónapos forgatás, aminek során ráadásul alig aludtak.

“Mindenki összeomlott a végére. Nem tudom, hogy azért sírtunk-e, mert véget ért a történet, vagy azért, mert kurvára fárasztó volt a munka. Mintha csak azért csinálták volna az egészet, hogy a végén azt mondjuk, kurvára elegünk volt. Emlékszem, a végén akárki sétált el mellettem, csak azt hallottam tőle, hogy elég volt” – tette hozzá.

A színész most azt is elárulta, hogy mi az a tárgy, amit megtartott a forgatásról. Az Origo szerint Harington a BBC egyik rádióműsorában azt mondta, már a házába szállíttatta azt a saját magáról – vagyis Havas Jonról – mintázott szobrot, amelyet az utolsó évad teaserében is lehetett látni a kriptában:

Harington azzal viccelődött, hogy ő volt egyedül olyan nárcisztikus, aki meg akarta tartani a karakteréről készült szobrot, amelyet egyébként szökőkúttá vagy ivókúttá tervez alakítani.

 

A Hegy mellett a Terminátor is eltörpül

 

Szintén a Trónok harcával kapcsolatos hír, hogy a Hegyet alakító Hafþór Júlíus Björnsson közös fotót posztolt Arnold Schwarzeneggerrel és az Így jártam anyátokkal sorozatból ismert Joe Manganielloval, aki mellesleg Sofia Vergara férje.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Trónok harca utolsó évadát április 14-én (magyar idő szerint április 15-én) mutatja be az HBO.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.