EUR: 323,44 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Dunaújváros

Twist Olivér kezdi a februárt

A Twist Olivér című musical bemutatójával kezdődik majd a Bartók Kamaraszínház február havi műsora. A Család Évadának újabb premierje mellett egy vendégelőadást, egy koncertet, valamint négy,  korábban már bemutatott darabot láthatnak a nézők a hónap során.

Február 1-jén lesz a Twist Olivér című musical bemutatója. A Bartók Kamaraszínház saját produkciójában készülő darabot Csadi Zoltán, az intézmény igazgatóhelyettese rendezi. Az előadásban a dunaújvárosi gyermekek és a teátrum színészei mellett a Bartók tánctagozatának művészei is részt vesznek. Az előadás létrejöttéhez a dunaújvárosiak is segíthettek: a színház ugyanis január 8-ig várta a jó állapotú használt ruhákat, ágyneműket, amelyeket a kosztümökhöz és díszletekhez használnak fel.


Ismét láthatják majd a Jégtörő Mátyás című darabot februárban a Bartókban

Első alkalommal tehát február 1-jén este hét órakor tekinthetik meg a darabot, míg a hónap során még negyedikén, ötödikén és hatodikán két-két alkalommal, délután három, valamint este hét órától. Szintén a februári repertoárban szerepel a Casablanca című táncelőadás, amelyet nyolcadikán, este hét órától láthatnak, illetve a Frida Kahlo című darab is. Február 16-án Auksz Éva Sweet Charity című koncertjét élvezhetik a zenebarátok este hét órakor, míg február 17-én az Antigoné történet című színmű kerül színpadra, amely mai környezetbe helyezi az antik darabot. Február végén, 23-án 19 órától a Tamási Áron regényéből készült Jégtörő Mátyás című előadás lesz soron, míg másnap, 24-én este héttől a Ványa bácsi következik majd.

Kapcsolódó Cikkek