EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Újra Magyarországot támadják Brüsszelben

Judith Sargentini és a bevándorláspárti zöldek javaslatára ismét Magyarország támadására készülnek Brüsszelben. Soros György és emberei továbbra is a bevándorlásért küzdenek, ebben hazánk az egyik legnagyobb ellenfelük.

Az Európai Parlament (EP) pár napja jelentette be, hogy a magyarellenes szélsőbaloldali holland politikus, a Soros–Sargentini-jelentés szerzője, Judith Sargentini kérésére napirendre tűzik a magyarországi helyzetet az EP január végi plenáris ülésén. A vitát hivatalosan a zöldek bevándorláspárti EP-frakciója kezdeményezte a magyarországi tüntetések, a munka törvénykönyvének módosítása és a közigazgatási bíróságok létrehozása miatt. Az ülés várható időpontja január 30-a vagy 31-e.

A “nagysikerű” tüntetés után az EP előtt támad Sargentini és hazai baloldal

A Magyarországot hazugságokkal támadó jelentést szerző Sargentini a magyarországi helyzetről most is azt írja, „napról napra romlik”, miközben a hazai – az MSZP-től Gyurcsányon át a Jobbikig terjedő – egyesített balliberális ellenzék által kreált valótlanságokat szajkózza.

A Soros György egyik legmegbízhatóbb brüsszeli emberének tartott Sargentini felszólította az EU-tagállamokat a hazánk elleni egyértelmű fellépésre, mert szerinte Magyarország megsérti az EU alapszerződését és a közös alapértékeket. Konkrétumokat persze nem említett.


Sargentini örömében sírt, amikor tavaly csalással elfogadta az EP a Magyarországot elítélő Soros–Sargentini-jelentést EPA/PATRICK SEEGER

Eközben a Soros–Sargentini-jelentés szerzőjét éppen a hazai ellenzék segíti abban, hogy rossz hírét keltse hazánknak az EU-ban. A múlt héten az alig néhány tucat fős brüsszeli tüntetésen a Soros-hálózattal együttműködő Sargentini a bevándorláspárti erőket támogató magyar ellenzékiekkel karöltve vonult fel, hogy Magyarországot szidalmazzák.

– A baloldal azzal a Sargentinivel tüntizett együtt, aki hónapok óta páros lábbal száll bele Magyarországba. Mindezt úgy, hogy a pártja 7 százalékot kapott a legutóbbi európai választáson, a Fidesz pedig 51-et – fogalmazott Sargentini újabb kavarásaival kapcsolatban Dömötör Csaba államtitkár, aki arra szólította fel a magyar ellenzéki EP-képviselőket, hogy ne legyenek a „Sargentini-félék” rabszolgái, és „egyszer az életben próbálják ki, milyen Brüsszelben Magyarországért melózni”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.