2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Újra Magyarországot támadják Brüsszelben

Judith Sargentini és a bevándorláspárti zöldek javaslatára ismét Magyarország támadására készülnek Brüsszelben. Soros György és emberei továbbra is a bevándorlásért küzdenek, ebben hazánk az egyik legnagyobb ellenfelük.

Az Európai Parlament (EP) pár napja jelentette be, hogy a magyarellenes szélsőbaloldali holland politikus, a Soros–Sargentini-jelentés szerzője, Judith Sargentini kérésére napirendre tűzik a magyarországi helyzetet az EP január végi plenáris ülésén. A vitát hivatalosan a zöldek bevándorláspárti EP-frakciója kezdeményezte a magyarországi tüntetések, a munka törvénykönyvének módosítása és a közigazgatási bíróságok létrehozása miatt. Az ülés várható időpontja január 30-a vagy 31-e.

A “nagysikerű” tüntetés után az EP előtt támad Sargentini és hazai baloldal

A Magyarországot hazugságokkal támadó jelentést szerző Sargentini a magyarországi helyzetről most is azt írja, „napról napra romlik”, miközben a hazai – az MSZP-től Gyurcsányon át a Jobbikig terjedő – egyesített balliberális ellenzék által kreált valótlanságokat szajkózza.

A Soros György egyik legmegbízhatóbb brüsszeli emberének tartott Sargentini felszólította az EU-tagállamokat a hazánk elleni egyértelmű fellépésre, mert szerinte Magyarország megsérti az EU alapszerződését és a közös alapértékeket. Konkrétumokat persze nem említett.


Sargentini örömében sírt, amikor tavaly csalással elfogadta az EP a Magyarországot elítélő Soros–Sargentini-jelentést EPA/PATRICK SEEGER

Eközben a Soros–Sargentini-jelentés szerzőjét éppen a hazai ellenzék segíti abban, hogy rossz hírét keltse hazánknak az EU-ban. A múlt héten az alig néhány tucat fős brüsszeli tüntetésen a Soros-hálózattal együttműködő Sargentini a bevándorláspárti erőket támogató magyar ellenzékiekkel karöltve vonult fel, hogy Magyarországot szidalmazzák.

– A baloldal azzal a Sargentinivel tüntizett együtt, aki hónapok óta páros lábbal száll bele Magyarországba. Mindezt úgy, hogy a pártja 7 százalékot kapott a legutóbbi európai választáson, a Fidesz pedig 51-et – fogalmazott Sargentini újabb kavarásaival kapcsolatban Dömötör Csaba államtitkár, aki arra szólította fel a magyar ellenzéki EP-képviselőket, hogy ne legyenek a „Sargentini-félék” rabszolgái, és „egyszer az életben próbálják ki, milyen Brüsszelben Magyarországért melózni”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

  • Nem figyeli meg az állam a turistákat

    Nem figyeli meg az állam a turistákat

    A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) semmilyen vendégekkel kapcsolatos személyes adatot nem tárol és kezel majd, kizárólag statisztikai adatok digitális tárolására lesz alkalmas – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Magyar Időknek.