EUR: 325,87 Ft
CHF: 296,51 Ft
2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Extra

Váratlan fordulat! Curtis menyasszonya ellen büntetőeljárás indult

A rapper a napokban jelentette be, hogy függősége miatt elvonóra megy, most azonban egy másik ügy miatt is fájhat a feje.

Curtis önként a közösségi oldalán tudatta, hogy önként bevonul a rehabilitációs intézetbe, hogy leküzdje drogfüggőségét. Természetesen párja kiállt mellette és bejelentette, mindenben támogatja az énekest.


Most a Ripost megtudta: a rapper kedvese ellen büntetőeljárás indult, mert ittasan ült a volán mögé a decemberi autóbalesetükkor.

Decemberben ugyanis a XV. kerületben Curtis fekete luxus BMW-je balesetet okozott a Szerencs utca és a Pázmány Péter utca kereszteződésében – írja a portál, ami a rendőrségtől úgy tudja, a rapper szerelme, Kriszti – aki a BMW-t vezette – ittasan ült a volán mögé, majd rongyolt bele nagy sebességgel a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Citroënnel.

„A balesettel összefüggésben a Budapesti Rend­őr-főkapitányság XV. kerületi Rend­őrkapitánysága járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség az autót vezető nővel szemben intézkedett a mintavételre, azonban a szakértői vizsgálat válaszadásunkkor folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor” – közölte a lappal a BRFK sajtóosztálya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek