2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Varju László folytatja a kétszínű és álságos színjátékot

Varju László folytatja a színészkedést, álságos és kétszínű. Az ellenzék hónapok óta kampányol az ápolási díjjal, de amikor eljött az idő, akkor a parlamentben nem volt egyetlen ellenzéki párt sem, amely megszavazta volna az ápolási díj jelentős emelését.

Akkor nem érdekelte őket a tartósan beteg gyermekek ügye sem, csak a balhézással, a színjátékkal, a szánalmas földön fetrengéssel voltak elfoglalva. Most is csak hangulatkeltésre használják az ápolási díj ügyét.


A kormánypártok támogatásának köszönhetően idén januártól 15 százalékkal emelkedett az ápolási díj és új ellátásként létrejött a gyermekek otthongondozási díja (GYOD), amely a legsúlyosabb állapotban lévő, önellátásra képtelen gyermeket otthonápoló szülőnek jár. Aki eddig valós jogosultság alapján kapott ápolási díjat, az továbbra is megkapja az őt illető ellátást.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Sárverseny

    A nap képe: Sárverseny

    Az évente megrendezett Maldon Mud Race jótékonysági esemény versenyzői Essex-ben, a Blackwater folyó sáros partján mászva versenyeznek egymással és ezzel különböző jótékony célokra gyűjtenek pénzt.

  • A családban a jövő, nem a migrációban

    A családban a jövő, nem a migrációban

    Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.