EUR: 322,27 Ft
CHF: 287,27 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Nagykanizsa

(Város)házszentelés

Vízkereszt után sokan kérik-várják a házszentelést, a kanizsai papok sorra járják a családokat és otthonokat. Szűcs Imre, a Felsőtemplom plébánosa idén is a polgármesteri hivatalban kezdett, és Isten áldását kérte nemcsak az épületre, hanem a dolgozókra és az oda érkező polgárokra is. Az atya szerint Isten jelenlétében még az ügyintézés is gördülékenyebb, és osztja ezt a véleményt Dénes Sándor polgármester is, aki szerint Isten áldásával – és persze az elvégzett munkával – szép jövő vár a városra.

Fotó: Jancsi László

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.