EUR: 325,87 Ft
CHF: 296,54 Ft
2019. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Extra

Veszélyben Curtis és Kriszti álomesküvője

Curtisre évekig tartó kezelés várhat az elvonón. Emiatt augusztusra tervezett több millió forintos álomesküvője is veszélybe került. A rapper menyasszonya, Kriszti mindenben támogatja szerelmét, habár beismerte: az elmúlt évek rengeteg fájdalommal jártak. 

fotó: TV2

„Neked köszönöm a legtöbbet! Kitartottál mellettem még akkor is mikor más már rég lelépett. Nem is értem, hogy bírtad. Te vagy az életem!” – hálálkodott közösségi oldalán Curtis menyasszonyának. A rapper a hét elején beismerte, hogy drogfüggő, és elhatározta: befekszik egy rehabilitációs intézetbe, hogy végleg  leszámoljon a kábítószerrel.


A szerelmesek két éve alkotnak egy párt, Curtis pedig a nyáron meg is kérte Kriszti kezét. Augusztusra tervezték a többmilliós esküvőt. „Jövő nyár végén feleségül veszem ezt a csodálatos nőt! Nyíradonyban a Borostyán Medhotelben lesz az esküvő és a lakodalom is, melyre kétszáz főt várunk majd. Igen, meg szeretném adni a módját, mert Kriszti megérdemli, hogy álomesküvőn mondjon igent nekem erre az életre” – nyilatkozta a rapper októberben a Ripostnak. A lap azt is kiszámolta, hogy az esküvő nagyjából hétmillió forintba kerül majd. Ez az álom azonban most veszélybe került, hiszen dr. Zacher Gábor toxikológus szerint az elvonó és az utána következő rehabilitáció évekig is eltarthat.

  • – Maga az elvonókúra 2-3 hétig tart, az utána következő rehabilitáció azonban egy vagy akár több év is lehet. Mindez attól függ, hogy a betegnek mekkora az akaratereje és elhatározása, illetve mennyire súlyos a függősége – nyilatkozta a Lokálnak Zacher.

Kriszti mindezek ellenére rendíthetetlenül kitart szerelme mellett, habár bevallotta: számára sem volt könnyű az elmúlt két év Curtis mellett. „SENKINEK, hangsúlyozom senkinek fogalma nincsen arról hogy mi min mentünk keresztül, és hogy mennyi beszélgetés, mennyi megbocsátás, megannyi hit mennyi könny és ígéret van emögött a dolog mögött! (…) Büszke vagyok arra hogyha ennyi rossz, ennyi fájdalom, és 2 év együttélés árán de eljutott ide hogy saját magában felismerje a problémát!” – írta közösségi oldalán a rapper párja.


fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek