2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Volner nekiment Márki-Zay Péternek

Úgy tűnik Volner János megelégelte az ellenzéki pártok kissé fura összefogását, ezért a közösségi oldalán próbálja meg “tisztába tenni” a dolgokat.

A Jobbikból kilépett politikus nem kíméli sem Márki-Zay Pétert, de Vona Gábort sem, akiről azt állítja, a Spinóza Házba járt megtagadni az általa alapított Magyar Gárdát.


A Mi Hazánk Mozgalom politikusa, írása végén felteszi a kérdést Márki-Zay Péternek, hogy vajon ki is az áruló.

„Ismét helyre kell tennünk néhány dolgot, mert ebben a nagy balliberális összefogásban sokan már azt sem tudják, merre állnak arccal…


Márki-Zay Péter védelmébe vette Gyöngyösi Mártont és velem kapcsolatban vádaskodik: állítása szerint elárultam a saját korábbi közönségemet. Aki nem egy befőttes üvegben él, az láthatja: a Jobbik politikája változott, nem az enyém. MZP talán már nem is emlékszik, ezért segítek felfrissíteni a memóriáját: Vona Gábor rohangált a Spinóza Házba megtagadni az általa alapított Magyar Gárdát, nem én. A Jobbik vezetői köpik szembe nap mint nap egykori önmagukat, nem én. Az én “bűnöm” mindössze annyi, hogy nem tartottam velük az árulásba. De mivel Márky-Zay Gyöngyösi Mártont emlegette, nézzük csak, mekkorát változtak a Jobbik elnökhelyettesének politikai nézetei! A két évvel ezelőtti törvényjavaslatában Gyöngyösi még arról beszélt,

“…titkosszolgálati jelentések vannak arról, hogy számos ellenzéki civil szervezet Soros György amerikai mágnástól kap komoly támogatást, beleértve azokat is, melyek a migránsok Magyarországra való tömeges beáramlását segítik.”

Gyöngyösi akkor még büszkén hirdette:

“a Nyugat „puha” eszközökkel igyekezett növelni a befolyását a poszt-szocialista térségben, különösen Kelet-Közép Európa és Közép-Ázsia országaiban. Kihasználva a rendszerváltást követő időszakban máig tartó válságok sorozatát a térségben, a Nyugat a politikai és gazdasági nyomásgyakorlás színes eszköztárával növelte, növeli a befolyását. A Nyugat beavatkozásának legszélsőségesebb példái a térségben lezajlott „színes forradalmak” Ukrajnában, Grúziában, és Kirgizisztánban, ahol a regnáló hatalom megdöntésére titkosszolgálati eszközökkel puccsot, polgárháborús helyzetet idézett elő. Jellemzően a poszt-szocialista térség minden országában átláthatatlan alapítványi háttérrel működő civil szervezetek gondoskodnak a politikai ellenzék kineveléséről, kiképzéséről és pénzügyi támogatásáról.”

Márki-Zay Péter újdonsült barátja és szövetségese akkor még Vlagyimir Putyin orosz elnököt tekintette példaképének és azt szorgalmazta, hogy orosz mintára Magyarországon is bélyegezzék külföldi ügynöknek(!) azokat a Soros-féle NGO-kat, amelyek embereivel egy évvel később már brüsszeli konfereciát szervezett, manapság pedig egyenesen arról beszél, mennyire nem bánná, ha a kisfia a CEU-ra járna…

Ennek ismeretében ki is az áruló, kedves Márki-Zay Péter? Tényleg nem sül le a képetekről a bőr? A nagy cimkeosztogatás közepette javaslom, lassíts le és tarts önvizsgálatot: miközben magadat “keresztény családapaként, csalódott jobboldali konzervatívként” jellemzed, azzal a Gyöngyösi Mártonnal kötsz szövetséget, aki a vele készült lapinterjúban arról beszélt, hogy nem csak Gyurcsány Ferenccel, de még az ördög öreganyjával is összefogna. Hogy fér össze ez az állítólagos kereszténységeddel és jobboldali konzervatív értékrendeddel, kedves Márki-Zay Péter?”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A jövő héten is sok lesz a napsütés

  A jövő héten is sok lesz a napsütés

  A jövő héten is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Augusztus 20-án is száraz idő várható, kánikulával. A hét második felében mérséklődik a meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

 • Szakértő: Új fegyverkezési hullám kezdődik

  Szakértő: Új fegyverkezési hullám kezdődik

  Új fegyverkezési hullám kezdődik, a hadászati támadóeszközök fejlesztése mellett a légvédelmi rendszereket is modernizálni kell – mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

  Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

  A helyi mederviszonyokat is bemutató, hatvan új tájékoztató táblát helyeztek el öt balatoni település strandjainak bejáróinál a vízi balesetek megelőzéséért, a szakmai összefogással született Mentőöv program keretében – erről sajtótájékoztatón számoltak be a prevenciós program megalkotói szombaton Balatonlellén.