EUR: 333,71 Ft
CHF: 306,93 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Wow! Ön látta már ezt a Magyarországról szóló imázsfilmet?

Szégyen, nem szégyen, de mi szinte teljesen lemaradtunk arról a csodálatos imázsfilmről, amit Magyarországról készítettek WOW Hungary szlogennel. A nemzetközi kampány kereteiben készült kisfilm mellett egy kampányfilm is készült a fővárosról. Most az előbbit mutatjuk be.

A WOW Hungary szlogen egyébként egy mozaikszót is takar: a Wellspring Of Wonders szlogenből alakították ki, amely az országra, mint a csodák soha ki nem merülő forrására utal. Aki esetleg kíváncsi arra, hogy milyen helyszíneken forgatták országunk új imázsfilmjét, a videó leírásában megtalálja őket egytől egyig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!