EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Zártkörű lesz Andy Vajna temetése

Nem lesz sajtónyílvános Ady Vajna csütörtöki temetése a Fiumei úti sírkertben. Zárt körben búcsúznak Vajna András Györgytől – írja az Origo a Nemzeti Örökség Intézet közleményére hivatkozva.

Azt írták, ezúton tájékoztatjuk a nyilvánosságot és a sajtó képviselőit, hogy Vajna András György kormánybiztos búcsúztatója családja kérésére zárt körben kerül megrendezésre.


Az intézet levélben kéri a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a gyászoló család kérését.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

  Engedély nélkül használta fel az ATV felvételét, és ezzel törvényt sértett Kálmán Olga, az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltje – írja az Origo.

 • Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónnal mentik a bajbajutottakat

  Drónflottát állítottak “hadrendbe” a Balaton partján. Az egyelőre három “minihelikopterből” álló flotta két egysége: Alfa és Bravo a bajbajutottak felderítésében nyújthat segítséget, a harmadik Charlie egy magától felfújódó mentőegységet képes ledobni a vízben.

 • Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Szexuális erőszakért ítélték el a zenetanárt

  Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélték a paksi pedofil zenetanárt, aki táborozás közben éjjelente, a felügyeletére bízott kislányok mellé feküdt, csókolgatta és illetlen helyen simogatta őket.