EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Belföld

Zúzmara Futófesztivál

A legtöbb újévi fogadalom része az egészséges életmódra való törekvés: több egészséges étel, még több mozgás. Sajnos kellő motiváció nélkül a legtöbb ilyen fogadalom pár hét alatt feledésbe merül, az új edzőruhák használatlanul landolnak a szekrényben.

A Budapest Sportiroda számos lehetőséget kínál a sportos tervek megvalósítására. Idén január 13-án negyedik alkalommal rendezik meg a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivált a Kincsem Park lóversenypálya és a Hungexpo területén.


A vártnál nagyobb érdeklődés miatt az 5 és 10 kilométeres távok elérték a létszámlimitet. Ugyan a félmaraton nevezéseinek száma már most meghaladja a tavalyi mennyiséget, erre a távra a rendezők még fogadnak jelentkezéseket.

Váczi Eszter jazzénekesnő a félmaratonon vesz részt, a József Attila Színház két színésze, Chajnóczki Balázs és Zöld Csaba párosban teljesíti a 21,1 kilométert. Tíz kilométeren három látássérült sportoló (Almádi Csaba, dr. Gombás Csilla és Riczu Tamás) is rajthoz áll, ők kísérőikkel együtt futnak majd. Ugyancsak 10 kilométerre vállalkozott Kisbakonyi Fanni Európa-bajnok futónk, aki vesetranszplantáción esett át.

Kapcsolódó Cikkek