EUR: 335,12 Ft
CHF: 305,70 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Hódmezővásárhely

113 éves a Gazdabál!

Az idén már a 113. születésnapját ünnepelte a Gazdabál, amelyet a Fekete Sas három szintjén rendeztek meg. Közel hatszázan gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljék meg a jeles évfordulót.

A bál megnyitóján az est háziasszonya, Kodácz Csengele külön köszöntötte Benkő Zsoltot, a bál elnökét, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnökét, Perényi Jánost, a Gazdabál főszervezőjét, a Gazdasági Egyesület ügyvezető elnökét, valamint Szél Istvánt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei elnökét.


A nyitótáncot a Pavane Táncegyüttes mutatta be

A nyitótáncot a Pavane Táncegyüttes mutatta be. Az este folyamán fellépett a Kankalin Néptáncegyüttes, a hangulatról pedig az Orosházi Hangulat Zenekar, Labozár Antal és zenekara, valamint a Wurlitzer Zenekar gondoskodott. A Gazdabálon a Rádió 7 munkatársai egész este azon dolgoztak, hogy a hagyományos Báli Tallózó, azaz az Éjféli Újság elkészüljön. A küldetés sikerrel járt, így éjfél után pár perccel mindenki a kezében tarthatta az újságot, amelyből a bálozók mosolyogtak az olvasókra.

Nagy siker volt az Éjféli Újság

Kapcsolódó Cikkek

  • A kórházigazgató emlékére

    A kórházigazgató emlékére

    75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

  • Zenével emlékeznek Ady Endrére

    Zenével emlékeznek Ady Endrére

    Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.